skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Los Nocheros feat. Pimpinela – Mamá, mamá

Τα Αργεντίνικα συγκροτήματα των Los Nocheros και Pimpinela τιμούν τις μητέρες όλου το κόσμου με το νέο τους τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “Mamá, mamá

Καλλιτέχνης: Los Nocheros feat. Pimpinela

Μουσική / Στίχοι: Paz Martínez

Εταιρεία: S-Music S.A.

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Στις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής οι γιορτές γίνονται τον Μάιο και γι’ αυτό, για την Ημέρα της Μητέρας, το πιο σημαντικό folk συγκρότημα και το πιο επιτυχημένο duo στην μουσική ιστορία της Αργεντινής αποφάσισαν να χαρίσουν αυτό το μαργαριτάρι στους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο.

Η Ημέρα της Μητέρας είναι μια ημερομηνία που θα συναντήσει κανείς στο εορταστικό ημερολόγιο όλων των χωρών με σκοπό να αποδώσει τον άξιο φόρο τιμής στις μητέρες και να τις ευχαριστήσει για όλη την προσπάθεια που καταβάλουν για τα παιδιά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Το “Mama, Mama” είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά και επιτυχημένα τραγούδια στην καριέρα των Los Nocheros που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 μέσα από το album τους “Nocheros En Vivo En El Teatro Colon”. Με περισσότερες από 20 εκατομμύρια streams σε διαφορετικές πλατφόρμες σε ολόκληρη την ήπειρο, έγινε μια εικονική μελωδία για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας και μια χειρονομία αγάπης που ξεπέρασε τα σύνορα των χωρών της λατινικής Αμερικής.

Σε αυτή τη νέα έκδοση, οι δυνατές και εγκάρδιες φωνές των Los Nocheros συγχωνεύονται τέλεια με την αδιαμφισβήτητη σφραγίδα των Pimpinela, έτσι ώστε το τραγούδι να κάνει μια συναρπαστική πορεία στα απανταχού charts και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Μια συνεργασία δύο συγκροτημάτων που, χωρίς αμφιβολία, έχουν τιμήσει πολλάκις ως τώρα τόσο τις μητέρες όλου του κόσμου όσο και τη μουσική της χώρας καταγωγής τους.

Los Nocheros feat. Pimpinela - Mamá, mamá

Back To Top