skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Luis Fonsi, Sebastián Yatra & Nicky Jam – Date La Vuelta

O Luis Fonsi συνεργάζεται με τον Nicky Jam και τον Sebastian Yatra στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “Date La Vuelta”!

Τίτλος τραγουδιού“Date La Vuelta”

Καλλιτέχνης: Luis Fonsi, Sebastián Yatra & Nicky Jam 

Μουσική / Στίχοι: Alberto Hernandez, Andrés Torres, FELIPE MEJIA, Luis Fonsi, Mauricio Rengifo, Nicky Jam, Pablo Arévalo, Pablo Benito Revollo, Sebastián Yatra

Σκηνοθεσία: Carlos Pérez

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο Πορτορικανός τραγουδιστής Luis Fonsi που έγραψε το τραγούδι “Date La Vuelta” μαζί με τους Andres Torres και Mauricio Rengifo, με τους οποίους έχει συνεργαστεί τα τελευταία δύο χρόνια σε άλλα τραγούδια όπως τα “Despacito”, “Échame la culpa”, “Calypso” και “Imposible”, είχαν την επιθυμία να κάνουν κάτι χαρούμενο, που θα είχε μια ρομαντική αλλά και ρυθμική αίσθηση. Γι ‘αυτό και αυτοί επέλεξαν τον -επίσης- Πορτορικανό τραγουδιστή Nicky Romero και τον Κολομβαινό Sebastián Yatra, να τον συνοδεύουν, “γιατί πάντα κατάφερναν να αναμιγνύουν και τα δύο αυτά στοιχεία”, δήλωσε ο Fonsi.

Για τον Jam, ο Fonsi είπε ότι ήταν πάντα «fan του επειδή χρησιμοποιεί πολλή μελωδία στη “ροή” του urban και γιατί έχει μια καταπληκτική φωνή», ενώ για τον Sebastián είπε πως: «ο Yatra για μένα αντιπροσωπεύει το νέο pop συνδυάζοντας πολλά είδη ταυτόχρονα χωρίς να εγκαταλείπει τον ρομαντισμό. Είναι η τέλεια χημεία για να φέρει ένα θετικό μήνυμα χαράς και απόλαυσης στο δικό μας latin”.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι ζωντανό για πρώτη φορά την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων, Billboard Latin Music Awards που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας. Το τραγούδι, συνοδεύεται και από ένα music video, το οποίο, σκηνοθέτησε ο συμπατριώτης των Fonsi και Jam, Carlos Perez και γυρίστηκε στο Μαϊάμι τον περασμένο Μάρτιο.

Luis Fonsi, Sebastián Yatra & Nicky Jam - Date La Vuelta

Back To Top