skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Maná & Sebastián Yatra – No Ha Parado De Llover

Δείτε το νέο music video για τη συνεργασία των Maná και Sebastián Yatra στη διασκευή των πρώτων στο τραγούδι τους “No Ha Parado De Llover”!

Τίτλος τραγουδιού: “No Ha Parado De Llover

Καλλιτέχνης: Maná & Sebastián Yatra

Μουσική / Στίχοι: Fher Olvera, Alex González

Σκηνοθεσία: Pablo Croce

Εταιρεία: Warner Music México

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Οι βετεράνοι της rock en español, οι θρυλικοί Maná αναβίωσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους με βοήθεια του Κολομβιανού τραγουδοποιού Sebastián Yatra. Το τραγούδι τους “No Ha Parado De Llover” αρχικά κυκλοφόρησε με το album τους “Cuando los Ángeles Lloran” του 1995, και τώρα επανέρχεται με αυτό το remix-έκπληξη που σηματοδοτεί μια νέα σειρά κυκλοφοριών από αντίστοιχα remakes παλιότερων τραγουδιών τους!

Η συνεργασία τους είχε γίνει σαφής από το γκαλά των 2018 Latin Grammys, όπου η Latin Recording Academy τίμησε τους Maná με το βραβείο “Person of the Year”. Τη ίδια βραδιά, ο επίσης υποψήφιος για Latin-Grammy, Yatra, παρουσίασε μια υποβλητική εκδοχή του “No Ha Parado De Llover”, η οποία όχι μόνο ενθουσίασε τη μπάντα, αλλά τους έδωσε και την έμπνευση για να ξεκινήσει αυτή τη νέα σειρά από remix.

Το συνοδευτικό music video του τραγουδιού είναι σε σκηνοθεσία του Pablo Croce, και ακολουθεί δύο νέους ανθρώπους που υποφέρουν από θλιβερές απώλειες: μια γυναίκα που χάνει τον καλύτερο φίλο της σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και ένας νεαρός που σχεδόν οδηγείται στην αυτοκτονία αφού ανακαλύπτει ότι η φίλη του τον απατά με έναν άλλο άντρα. Μόλις συναντηθούν οι δύο τους, αρχίζουν να θεραπεύουν μαζί τις πληγές τους. Στο τέλος του video, εμφανίζεται μια λεζάντα: “Η χρήση κινητών τηλεφώνων στο τιμόνι είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου σήμερα”.

Maná & Sebastián Yatra - No Ha Parado De Llover

Back To Top