skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Marc Almond feat. Ian Anderson – Lord of Misrule

Ο Marc Almond συνεργάζεται με τον Ian Anderson των Jethro Tull στο νέο single “Lord of Misrule”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lord of Misrule”

Καλλιτέχνης: Marc Almond feat. Ian Anderson

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “Chaos and a Dancing Star”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 31 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Με αφορμή την επερχόμενη κι 26η κατά σειρά δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Chaos and a Dancing Star”, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Marc Almond έφερε στο φως της δημοσιότητας τη μουσική του δημιουργία, “Lord of Misrule”. Πρόκειται για ένα εμβληματικό anthem, για χάρη του οποίου ο 62χρονος καλλιτέχνης συνέπραξε μουσικά με τον μουσικό των Jethro Tull, Ian Anderson. Η ερμηνεία του Almond βρίσκει την κατάλληλη ανταπόκριση στο παίξιμο του φλάουτου από τον Anderson, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα μαγικό τραγούδι.

Μαζί με το τραγούδι στο προσκήνιο ήρθε και το music video αυτού. Μέσω των special effects, ο Almond και η ομάδα του προβάλλουν στο κοινό τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές εξελίξεις στο πιο τραγικό τους επίπεδο, ενώ η artistic σκηνοθεσία δημιουργία ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που όμοιό του είχαμε καιρό να απολαύσουμε.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα “48 Hills”, ο Almond ανέφερε πως δούλεψε για τον συγκεκριμένο δίσκο με τον παραγωγό Chris Braide και λέει: “Είναι πραγματικά διαφορετικό κι ελπίζω να αρέσει στον κόσμο τόσο όσο και σε εμάς”.

Marc Almond feat. Ian Anderson - Lord of Misrule

Back To Top