skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Marshmello feat. Demi Lovato – OK Not To Be OK

Ο Marshmello συνεργάζεται με την Demi Lovato στο νέο του single με τίτλο “OK Not To Be OK”! 

Τίτλος τραγουδιού: “OK Not To Be OK”

Καλλιτέχνης: Marshmello feat. Demi Lovato 

Μουσική / Στίχοι: Nick Bailey, James Gutch, Gregory Hein, Demi Lovato

Σκηνοθεσία: Hannah Lux Davis

Εταιρεία: Joytime Collective/Universal Music Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Αμερικανός παραγωγός και DJ, κατά κόσμον Marshmello, μετρά ήδη πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα τόσο της ηλεκτρονικής όσο και της pop και hip hop μουσικής. Αυτή τη φορά ο καλλιτέχνης γνωστός για τον καινοτόμο ήχο του, την έντονη παρουσία του στα social media, αλλά και τις φιλανθρωπικές δράσεις, συναντά την δημοφιλή τραγουδίστρια, Demi Lovato, με αφορμή το νέο του τραγούδι “OK Not To Be OK”.

Στο music video που σκηνοθέτησε η Hannah Lux Davis, μεταφέρει τους δύο καλλιτέχνες πίσω στη δεκαετία του ’90 καθώς ξυπνούν έκπληκτοι στα παιδικά δωμάτιά τους. Ο παραγωγός και η τραγουδίστρια έρχονται αντιμέτωποι με τους ανασφαλείς νεότερους εαυτούς τους μέχρι που συνειδητοποιούν ότι «είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει».

Ο Marshmello εξήγησε σε συνέντευξή του ότι το συναισθηματικό θέμα του τραγουδιού απέκτησε ένα νέο νόημα, δεδομένου ότι κυκλοφορεί την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Αυτοκτονιών. “Νομίζω ότι είναι ένα τόσο σημαντικό θέμα. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι, σχετικά με τα αρνητικά συναισθήματα και τις αρνητικές σκέψεις που τους επηρεάζουν, φοβούνται να τα αναδείξουν, φοβούνται να μιλήσουν γι’αυτά. Στην πραγματικότητα φοβούνται ότι ίσως το άτομο (στο οποίο απευθύνονται) δεν θα συσχετιστεί ή δεν θα καταλάβει, ενώ τις περισσότερες φορές το άτομο στο οποίο θα μπορούσατε να φέρετε (το πρόβλημά σας), πιθανότατα να έχει νιώσει το ίδιο ή θα το καταλάβει ή μπορεί επίσης και να συσχετιστεί”.

Marshmello feat. Demi Lovato - OK Not To Be OK

Back To Top