skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Marshmello feat. Tyga & Chris Brown – Light It Up

Μία από τις πιο εκρηκτικές συνεργασίες του μήνα ήρθε κι ακούει στα ονόματα των Marshmello, Tyga και Chris Brown! “Light It Up” λοιπόν…

Τίτλος τραγουδιού: “Light It Up”

Καλλιτέχνης: Marshmello feat. Tyga & Chris Brown

Μουσική / Στίχοι: Chris Brown, Marshall Stevenson, Marshmello, Paul Judge

Σκηνοθεσία: Arrad

Εταιρεία: Joytime Collective

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 25 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ήταν Οκτώβριος του 2018 όταν για πρώτη φορά λάβαμε την πληροφορία ότι ένας από τους Νο.1 DJs και μουσικούς παραγωγούς, ο Marshmello, θα συνεργαζόταν στο μέλλον με τον Tyga και τον Chris Brown. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα αυτή που οι τρεις καλλιτέχνες μοιράζονται το τραγούδι “Light It Up”. Τα social media εκείνη την περίοδο ‘πήραν φωτιά’ και φυσικά η υπόσχεση δεν γίνεται να αθετηθεί.

Μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού που είναι συνοδευμένο και από το music video του, στα social media έκανε την εμφάνισή του ένα μικρό κι αρκετά υποσχόμενο teaser. Τα απανωτά comments κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις κατέστησαν εμφανή την ανυπομονησία του κοινού για την απόλαυση του οπτικοποιημένου single από τον Arrad.

Σε αυτό παρακολουθούμε τους τρεις καλλιτέχνες να χάνουν τον έλεγχο σε ένα ξέφρενο party, όπου κυριαρχούν εκτυφλωτικά φώτα, καθρέπτες, γυναίκες και πολύ χορός. Όλοι λικνίζονται στον hip hop ρυθμό του “Light It Up”, με τον Marshmello να βάζει τη μουσική και τον Brown με τον Tyga να αναλαμβάνουν το ερμηνευτικό μέρος.

Marshmello feat. Tyga & Chris Brown - Light It Up

Back To Top