skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Meek Mill feat. Justin Timberlake – Believe

Και ναι, ο Justin Timberlake είναι ξανά στο προσκήνιο μέσα από μία συνεργασία με τον Meek Mill για το τραγούδι “Believe”!

Τίτλος τραγουδιού“Believe

Καλλιτέχνης: Meek Mill feat. Justin Timberlake

Μουσική / Στίχοι: Benjamin Johnson, Rob Knox, Justin Timberlake, Meek Mill

Σκηνοθεσία: Maxime Quoilin

Εταιρεία: Maybach Music Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον Justin Timberlake, ο οποίος έπειτα από δύο χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα επιστρέφει με νέο υλικό, έπειτα από προτροπή του Αμερικανού rapper Meek Mill (το πραγματικό του όνομα είναι Robert Rihmeek Williams). Έπειτα, λοιπόν, από το καλοκαιρινό του τραγούδι “SoulMate” που κυκλοφόρησε το 2018, ο Justin είναι ξανά στις επάλξεις μαζί με τον Meek Mill για χάρη του δυναμικού τραγουδιού, “Believe”.

Πρόκειται για μία hip hop, R&B δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Benjamin Johnson, Rob Knox, καθώς και οι δύο καλλιτέχνες. Το τραγούδι είναι mid-tempo, ενώ μετά από καιρό απολαμβάνουμε ξανά τον Justin με τα ιδιαίτερα “γυρίσματά” του, θυμίζοντάς μας τον λόγο που φτάνεις συχνά ψηλά στα charts.

Μαζί με το τραγούδι, στις 7 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε και το music video αυτού, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Maxime Quoilin. Το ασπρόμαυρο σκηνικό βρίσκει τον Meek Mill να κρατάει διαρκώς τις αλυσίδες του, ενώ ο Timberlake, ιδιαίτερα σοβαρός παραμένει στον σκοπό της ερμηνείας. Ένα video ψυχικής ανάτασης κι ενδυνάμωσης δε θα μπορούσε να μην λάβει χώρα στις μικρές μας οθόνες και το αποτέλεσμα είναι εδώ για να το απολαύσετε.

Meek Mill feat. Justin Timberlake – Believe

Back To Top