skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Meghan Trainor feat. Nicki Minaj – Nice to Meet Ya

Η Meghan Trainor και η Nicki Minaj συνεργάζονται για το τραγούδι “Nice to Meet Ya”!

Τίτλος τραγουδιού“Nice to Meet Ya

Καλλιτέχνης: Meghan Trainor feat. Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Meghan Trainor, Scott Harris, Mark Williams, Raul Cubina, Nicki Minaj

Σκηνοθεσία: Mathew Cullen

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: “Treat Myself”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 31 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ανήμερα της κυκλοφορίας της τρίτης της ολοκληρωμένης, δισκογραφικής δουλειάς, η Meghan Trainor έφερε στο φως της δημοσιότητας μία εντυπωσιακή συνεργασία συνοδευμένη από ένα ακαταμάχητο για πολλούς music video. Ο λόγος γίνεται για την Nicki Minaj και το τραγούδι “Nice to Meet Ya”, όπου οι δύο καλλιτέχνιδες συνέπραξαν άρτια και το αποτέλεσμα κατέληξε σε μία ακόμη R&B, pop δημιουργία.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Meghan Trainor δήλωσε στο Billboard: “Ποτέ δεν το είδα να έρχεται, μιας και ήταν στην κορυφή της λίστας μου, δεν ξέρω εάν θα δουλέψω ποτέ με τον Bruno Mars, τη Rihanna και τη Nicki Minaj… Είναι η καλύτερή μου η Nicki, είναι σαν ένα τέρας σε αυτό”.

Το music video που συνοδεύει το “Nice to Meet Ya” γυρίστηκε σε έναν επαγγελματικό χώρο, όπου άνδρες και γυναίκες σαγηνεύουν οι μεν τους δε. Η Meghan Trainor και η Nicki Minaj αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις κι όλα αυτά χάρη στην σκηνοθετική επιμέλεια του Mathew Cullen.

Το “Nice to Meet Ya” περιλαμβάνεται στο νέο studio album της Trainor, με τίτλο “Treat Myself” που κυκλοφόρησε στις 31 Ιανουαρίου.

Meghan Trainor feat. Nicki Minaj - Nice to Meet Ya

Back To Top