skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Melanie C feat. Sink The Pink – High Heels

Η Melanie C είναι ξανά στις επάλξεις και μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι “High Heels” αφιερωμένο στην LGBTQ+ κοινότητα!

Τίτλος τραγουδιού: “High Heels”

Καλλιτέχνης: Melanie C feat. Sink The Pink

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Red Girl Media

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το πρώην μέλος του girl-band Spice Girls “ξαναχτυπά” παρουσιάζοντάς μας το ολοκαίνουριο single του. Η Melanie C που απείχε από την μουσική δισκογραφία από το 2017 επέστρεψε κάνοντας σαματά. Θέλοντας να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας και να της δώσει “βήμα” κυκλοφόρησε το τραγούδι “High Heels”. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Melanie C ασχολείται με αυτά τα ζητήματα, καθώς όλο το καλοκαίρι περιόδευσε με την βρετανική, LGBTQ κολεκτίβα Sink The Pink.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, το έργο της κι έχοντας στο πλευρό της τους Sink The Pink, η Melanie C πήρε τα “ψηλά τακούνια” της στο χέρι και χόρεψε όλο το βράδυ για χάρη του νέου της τραγουδιού, αλλά και του music video που το συνοδεύει. Σε αυτό το dance-pop anthem και την οπτικοποίησή του απολαμβάνουμε την 45χρονη τραγουδίστρια, με την χαρακτηριστική φωνή, να χορεύει και να καλοπερνάει μαζί με μέλη της προαναφερθείσας κοινότητας. Disco vibes διέπουν το τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι εδώ για να το απολαύσεις.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Melanie C ανέφερε πως επί της ουσίας, οι Sink The Pink ήταν αυτές που την ενέπνευσαν να γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι

Melanie C feat. Sink The Pink - High Heels

Back To Top