skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Moby feat. Apollo Jane – Too Much Change

Ο Moby παρουσιάζει μία νέα δημιουργία του σε συνεργασία με την Apollo Jane και με τίτλο “Too Much Change”!

Τίτλος τραγουδιού: “Too Much Change”

Καλλιτέχνης: Moby feat. Apollo Jane

Μουσική/Στίχοι: Moby

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Little Idiot, Mute Records

Από το LP: All Visible Objects

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του δίσκου του “Long Ambients 2”, ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και παραγωγός Moby που έλαμψε μέσα από τα singles του “Why Does My Heart Feel So Bad?” και “Porcelain”, αλλά και τη μετέπειτα “στροφή” του σε πιο ακτιβιστικά “λημέρια” είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας την επερχόμενη, δισκογραφική του δουλειά.

Ο λόγος γίνεται για τον δίσκο “All Visible Objects”, το 17ο κατά σειρά studio album που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαΐου μέσω των Little Idiot και Mute Records. Μέσα από το εν λόγω εγχείρημα ο Moby θα συστήσει στο κοινό έντεκα νέες του δημιουργίες, από τις οποίες έχουμε ήδη ακούσει το “Power Is Taken”. Χωρίς να ξεφεύγει από τον ανθρωπιστικό σκοπό του, ο Moby έχει αναφέρει πως τα έσοδα που θα προκύψουν από κάθε τραγούδι του δίσκου θα δοθούν σε έναν διαφορετικό κάθε φορά μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ενώ κάθε ένας από τους τίτλους των τραγουδιών συμπυκνώνει και το νόημα των στίχων του.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Moby μας παρουσιάζει το μελωδικό “Too Much Change”, στα φωνητικά του οποίου συναντάμε την Apollo Jane, τραγουδίστρια από τη Savannah της Georgia των Η.Π.Α. Η μουσική, αλλά και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του Moby.

Μαζί με το τραγούδι κυκλοφόρησε κι ένα animated music video στο οποίο συμπυκνώνεται η γενικότερη ιδέα του τραγουδιού περί ουσιαστικών αλλαγών.

Moby feat. Apollo Jane - Too Much Change

Back To Top