skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Nicky Jam & Daddy Yankee – Muévelo (from “Bad Boys For Life” OST)

Ο Nicky Jam και ο Daddy Yankee συνεργάζονται ξανά μετά από 20 χρόνια !

Τίτλος τραγουδιού: “Muévelo

Καλλιτέχνης: Nicky Jam & Daddy Yankee

Μουσική / Στίχοι: Chucky Chavez, Scott Summers, Juan Diego Medina Vélez, Salaam Remi, Christopher Kenner, Ini Kamoze, Kenton Nix, Reggi “El Auténtico”, Oscar Salinas, Juan Salinas, Daddy Yankee, Nicky Jam

Σκηνοθεσία: Marlon Pena

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το OST: “Bad Boys For Life”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Δύο από τους πιο σημαντικούς εκπρόσωπους της reggaeton σκηνής, ο Nicky Jam και ο Daddy Yankee ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από 20 χρόνια για την κυκλοφορία του “Muevelo”, ενός εκρηκτικού track που υπόσχεται να κατακτήσει τα ραδιοφωνικά και τα digital charts της χρονιάς.

Για πάνω από 20 χρόνια, οι fans του Nicky Jam και του Daddy Yankee περίμεναν τους Los Cangris να κυκλοφορήσουν νέο υλικό μαζί. Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και το νέο single είναι εδώ.

Η πολυαναμενόμενη μουσική επανένωση έγινε υπό την παραγωγή των βραβευμένων με Grammy παραγωγών, Play -N- Skillz και κυκλοφορεί μέσω της Panik Records και της Sony Music. Επιπλέον, το τραγούδι περιλαμβάνει sample από το τραγούδι “Here Comes the Hotstepper” του Ini Kamoze, ένα single που κυκλοφόρησε στην χρυσή εποχή της Reggae και συγκεκριμένα το 1994. Επίσης, το “Muevelo” θα είναι μέρος του επίσημου soundtrack, του πολυαναμενόμενου blockbuster “Bad Boys For Life” που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου.

“O Yankee είναι ο αδερφός μου στην μάχη, το παρελθόν δεν καθορίζει το σήμερα και το να κάνουμε τους fans μας χαρούμενους ήταν η κινητήρια δύναμη γι’ αυτήν την συνεργασία”, δήλωσε ο Nicky Jam.

Οι δύο καλλιτέχνες δούλεψαν μαζί για την σύνθεση του single, το οποίο έχει ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε στους δρόμους του Miami. Υπό την σκηνοθεσία του έμπειρου Marlon Pena, o Nicky Jam και ο Daddy Yankee παρουσιάζουν ένα clip με δυναμικές σκηνές δράσεις, εμπνευσμένες από την urban κουλτούρα.

“Θέλαμε να επιστρέψουμε μεγαλειωδώς με ένα εκρηκτικό νέο single για τους fans μας”, σχολίασε ο Daddy Yankee.

Hailee Steinfeld – Wrong Direction

Back To Top