skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Nicky Romero & Stadiumx feat. Sam Martin – Love You Forever

Εάν είσαι έτοιμος για μεγάλες συγκινήσεις, δες το music video για το “Love You Forever”. Οι Nicky Romero, Stadiumx και Sam Martin αφιερώνουν αυτό το τραγούδι στην γυναίκα που σε μεγάλωσε, είτε είναι η μητέρα σου είτε η γιαγιά σου!

Τίτλος τραγουδιού: “Love You Forever”

Καλλιτέχνης: Nicky Romero & Stadiumx feat. Sam Martin

Μουσική / Στίχοι: David Nagy, Nick Rotteveel, SAMUEL DENISON MARTIN, Stefan Dabrück, Zsolt Milichovszki

Σκηνοθεσία: ANGELICAMILASH

Εταιρεία: Protocol Recordings

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Δεν είναι απαραίτητο να σκεφτούμε μακάβρια ή ορμώμενοι των τύψεών μας να κάνουμε όμορφα πράγματα για τους δικούς μας ανθρώπους. Ο καθένας, αναλόγως των δυνατοτήτων του μπορεί να προσφέρει το ελάχιστο στους ανθρώπους που αγαπάει. Αυτό το μήνυμα προσπάθησαν να περάσουν οι Nicky Romero, Stadiumx και Sam Martin μέσω του νέου τους single “Love You Forever”. Οι τρεις καλλιτέχνες έχοντας στο background του τραγουδιού power-dance κι electro αναφορές παρουσίασαν στις 9 Ιουλίου το νέο music video του τραγουδιού, με την σκηνοθετική επιμέλεια αυτού να αφορά αποκλειστική δουλειά της ANGELICAMILASH.

Στο music video, λοιπόν, που κυκλοφόρησε στις 9 Ιουλίου παρακολουθούμε τις διαδοχικές ιστορίες. Στην μία ένας νεαρός έφηβος βρίσκεται στο πλευρό της γιαγιάς, η οποία του κάνει παρέα πλέκοντας όσο εκείνος βλέπει μπάλα. Για δική της ευχαρίστηση, ο νεαρός καλεί την παρέα του να συνεχίσουν το πλέξιμο, παρακολουθώντας tutorials στο YouTube και τελικά ολοκληρώνουν την κουβέρτα της γιαγιάς του. Έπειτα, δύο μικρά αδέρφια ετοιμάζουν το φαγητό στην σκληρά εργαζόμενη μητέρα τους, η οποία αφού επιστρέψει από την εργασία της τα βρίσκει αποκοιμισμένα στην τραπεζαρία με το φαγητό έτοιμο. Τέλος, ένας νεαρός βοηθάει στο ακέραιο την κοπέλα του, η οποία μόλις μετακόμισε.

Μπες για λίγο στη θέση τους και κάνε κι εσύ το δικό σου καλό χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Nicky Romero & Stadiumx feat. Sam Martin - Love You Forever

Back To Top