skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Pablo Alborán & Ava Max – Tabú

Ο Pablo Alborán συνεργάζεται με την Ava Max στο τραγούδι “Tabú” και μας συστήνουν το music video του!

Τίτλος τραγουδιού: “Tabú”

Καλλιτέχνης: Pablo Alborán & Ava Max

Μουσική / Στίχοι: Pablo Alborán

Σκηνοθεσία: Santiago Salviche

Εταιρεία: Warner Music Spain

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ο Ισπανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Pablo Alborán είναι ξανά στις επάλξεις κι έχει στο πλευρό του την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ava Max. Οι δυο ερμηνευτές συμπράττουν μουσικά για χάρη του νέου digital single “Tabú”, το οποίο αποτελεί μία αγγλική/ισπανική δημιουργία βασισμένη στα tropical/dance-pop ηχοχρώματα και σε αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που η φωνή της Ava Max μας θυμίζει αυτή της Sia. Τη μουσική και τους στίχους του εύρυθμου κατά τα άλλα “Tabú” υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής.

Υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Santiago Salviche, ο Pablo Alborán και η Ava Max πρωταγωνιστούν στο music video που συνοδεύει το “Tabú”. Σύμφωνα με τον Diario Sur, το video είναι βασισμένο στις κλασσικές τραγωδίες όπως ο “Ματωμένος Γάμος” και “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, με μία όμως φουτουριστική πινελιά που ανακαλούν στη μνήμη μας τα “Blade Runner” ή “Mad Max”. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι η επίσημη πρεμιέρα αυτού πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη και την πλατεία Callao.

Ο Alborán μέχρι πολύ πρόσφατα συνέχιζε να προωθεί την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, “Prometo”, που κυκλοφόρησε το 2017, ενώ η Ava Max από τη δική της πλευρά συνεχίζει μία σταθερή πορεία στον χώρο προσπαθώντας να διατηρήσει την επιτυχία του single της “Sweet but Psycho”.

Pablo Alborán & Ava Max - Tabú

Back To Top