skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | PRETTYMUCH & CNCO – Me Necesita

Οι PRETTYMUCH και οι CNCO συναντιούνται σε έναν επικό αγώνα ποδοσφαίρου στο ολοκαίνουριο music video της συνεργασίας τους “Me Necesita”!

Τίτλος τραγουδιού“Me Necesita”

Καλλιτέχνης: PRETTYMUCH, CNCO 

Μουσική / Στίχοι: Savan Kotecha, Rami, Nevin, Mike Sabath, Miguel Yadam González Cárdenas, Danny Boy, Brent McLaughlin

Σκηνοθεσία: Isaac Rentz

Εταιρεία: Minos EMI

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Τα δημοφιλή boy-bands Prettymuch και CNCO κυκλοφόρησαν την πρώτη τους συνεργασία που φέρει τον τίτλο “Me Necesita”. Το τραγούδι συνοδεύεται από το music video του που σκηνοθέτησε ο Isaac Rentz.

Στο “Me Necesita”, οι δύο Αμερικανο-Καναδικές και Λατινοαμερικάνικες μπάντες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν στη ζωή ένα Spanglish bop που συνδυάζει ρυθμούς reggaeton, pop, dance και hip-hop. Η παραγωγή του single έχει την υπογραφή των Rami, Mike Sabath και Danny Boy, ενώ για τους συγγραφή των στίχων και της μουσικής οι ίδιοι συνεργάστηκαν με τους: Savan Kotecha (Ariana Grande, Katy Perry), Nevin, Miguel Yadam González Cárdenas και Brent McLaughlin.

“Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε τον πιο επικό αγώνα της χρονιάς που παίζεται ένας προς έναν για πρώτη φορά”, λέει ένας αθλητικός σχολιαστής στην ισπανική γλώσσα στην αρχή του music video. To clip γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και αποτελείται από διάφορες σκηνές που δείχνουν τους Prettymuch και τους CNCO που συναγωνίζονται στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου αλλά και στο dance floor κατά τη διάρκεια ενός χορού.

PRETTYMUCH & CNCO - Me Necesita

Back To Top