skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Prince Royce & Marc Anthony – Adicto

Ο Prince Royce αποκαλύπτει στον Marc Anthony πως είναι… ‘εθισμένος’!

Τίτλος τραγουδιού“Adicto”

Καλλιτέχνης: Prince Royce, Marc Anthony

Μουσική / Στίχοι: Oscar Hernández, Patrick Ingunza, Jorge Luis Chacín, Marc Anthony, Prince Royce & Dice

Σκηνοθεσία: Jessy Terrero

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο λόγος για τη νέα συνεργασία των καλλιτεχνών στο νέο τραγούδι «Adicto» που κυκλοφορεί παράλληλα οπτικοποιημένο.

Πρόκειται μάλιστα για τη πρώτη bachata που βλέπουμε να ερμηνεύει ο Marc Anthony, καθ’όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας. Παρομοίως ο Prince Royce έχει ηχογραφήσει πολλά τραγούδια, διαφορετικών ειδών, αποφασίζοντας πλέον να επιστρέψει πίσω στις μουσικές του ρίζες, σε bachata ρυθμούς, προσκαλώντας τον Marc Anthony να το ερμηνεύσουν παρέα.

Τα νέα της συνεργασίας αυτής μοιράστηκε ο Prince Royce στο Billboard, σε μια συνέντευξή του που προηγήθηκε στο Λος Άντζελες: «Κάναμε παρέα με τον Marc στο σκάφος του. Πολλοί φίλοι έρχονται (συνήθως), συνθέτες, και έπαιξα το τραγούδι στο σκάφος του και αρχικά είχα αυτόν στο μυαλό μου».

Όσο για το τραγούδι προσθέτει: «Είναι ένας διαφορετικός τύπος τραγουδιού γενικότερα. Έχει μια ιστορία, έχει πολλή διαδραστικότητα μεταξύ του Marc κι εμένα, είναι σχεδόν σαν ένας διάλογος».

Όσον αφορά το ολοκαίνουριο video clip του τραγουδιού, το μουσικό story του clip ξεκινά καθώς ένας επιχειρηματίας λαμβάνει μια κλήση όπου τον ενημερώνουν πως το ‘Δομινικανό’ αγόρι είναι εκεί, περιμένει, ακριβώς όπως έχει κάνει καθημερινά το τελευταίο διάστημα. «Νομίζω έχουμε έναν εθισμένο στα χέρια μας», αποκαλύπτει τότε ο MarcAnthony και ζητά να μιλήσει μαζί του.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του ανέλαβε ο Jessy Terrero.

Prince Royce & Marc Anthony - Adicto

Back To Top