skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Rain Phoenix feat. Michael Stipe – Time is the Killer

Ο πρώην τραγουδιστής των R.E.M., Michael Stipe συνεργάζεται με την Rain Phoenix στο ντεμπούτο της single!

Τίτλος τραγουδιού: “Time is the Killer”

Καλλιτέχνης: Rain Phoenix feat. Michael Stipe 

Μουσική / Στίχοι: James Bay, Julia Michaels

Σκηνοθεσία: Bobby Bukowski, Bradley Gregg

Εταιρεία: Kro Records/Launch Left

Από το LP: “Time Gone”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 14 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Η περασμένη χρονιά σηματοδότησε την 25η επέτειο του θανάτου του ηθοποιού River Phoenix. Στη μνήμη του, η αδερφή του Rain Phoenix αναμένεται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της album με τίτλο “Time Gone”, μια συλλογή από μουσικές που έγραψαν μαζί, για την alternative rock μπάντα, Aleka’s Attic. Η κυκλοφορία ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μέσα από ένα video φτιαγμένο από φωτογραφίες της οικογένειας Phoenix (μαζί με τα άλλα της αδέρφια και επίσης ηθοποιούς Summer, Liberty και Joaquin Phoenix).

«Είναι λίγο σοκαριστικό να συνειδητοποιείς ότι πέρασαν 25 χρόνια από τον θάνατό του», δήλωσε η Rain , «με αυτήν τη συλλογή θα θέλαμε λοιπόν να συστήσουμε στον κόσμο τον River τον μουσικό».

Το album θα περιλαμβάνει δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια των Aleka’s Attic (“Where I Gone” και “Scales & Fishnails”) καθώς και ένα νέο τραγούδι της Rain που τιτλοφορείται “Time Is The Killer” και στο οποίο συμμετέχει ο πρώην τραγουδιστής των R.E.M., Michael Stipe. Μετά τη διάλυση των R.E.M. το 2011), ο Stipe έχει περιστασιακά μόνο ασχοληθεί με τη μουσική. To τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησαν οι Bobby Bukowski και Bradley Gregg, με τους δύο καλλιτέχνες άλλοτε να ερμηνεύουν το τραγούδι στο studio και άλλοτε να χορεύουν στο ρυθμό του μέσα στο δρόμο!

Rain Phoenix feat. Michael Stipe - Time is the Killer

Back To Top