skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Sebastián Yatra feat. Federico & Eduardo Moreno – Respiro

Μία νέα συνεργασία επιδίωξε ο Sebastián Yatra με τους Federico & Eduardo Moreno για καλό σκοπό!

Τίτλος τραγουδιού“Respiro”

Καλλιτέχνης: Sebastián Yatra feat. Federico & Eduardo Moreno

Μουσική / Στίχοι: Andrés Torres, Mauricio Rengifo, Roberto Andrade Dirak, Sebastián Obando Giraldo

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Universal Music Latino

Από το LP: “Fantasía”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Στις 20 Οκτωβρίου την εμφάνισή του στις ψηφιακές πλατφόρμες έκανε το τραγούδι του Sebastián Yatra “Respiro”, το οποίο εμπεριέχεται στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Fantasía” που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Αυτή τη φορά όμως απολαμβάνουμε στο πλευρό του Κολομβιανού τραγουδιστή τα αδέρφια Federico και Eduardo Moreno. Η νέα αυτή version κυκλοφόρησε για να επιβραβεύσει όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν υπερνικήσει τον καρκίνο του μαστού ανά τα χρόνια. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι τρεις καλλιτέχνες είναι η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, αλλά και η καταπολέμησή του, ως επακόλουθο της καθιερωμένης επίσκεψης στον γιατρό τους.

Μαζί με το τραγούδι κυκλοφόρησε και το music video αυτού, όπου πέρα από τους τρεις καλλιτέχνες να ερμηνεύουν το “Respiro” παρακολουθούμε μία γυναίκα, της οποίας ο κόσμος γκρεμίζεται έπειτα από την διάγνωση του καρκίνου, ενώ στη συνέχεια την βλέπουμε να έχει υποστεί χημειοθεραπείες, αλλά εν τέλει να έχει αίσιο τέλος η κατάσταση.

Πέραν όλων αυτών, το εν λόγω υλικό κυκλοφόρησε με την συνδρομή του Alma Rosa κι αφιερώνεται στην Lina Hinestroza, η οποία έβγαλε εις πέρας τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

Sebastián Yatra feat. Federico & Eduardo Moreno - Respiro

Back To Top