skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Sheryl Crow feat. Willie Nelson – Lonely Alone

Δύο βετεράνοι της country μουσικής, η Sheryl Crow και ο Willie Nelson, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το music video του “Lonely Alone”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lonely Alone”

Καλλιτέχνης: Sheryl Crow feat. Willie Nelson

Μουσική/Στίχοι: Shane McAnally, Sheryl Crow

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Big Machine Records

Από το LP: “Threads”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 30 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

“Έγραψα το τραγούδι ‘Lonely Alone’ με τον Willie κατά νου. Γράφτηκε σαν ένα είδος μπαρ καουμπόι με ρομαντικό, ισπανικό στυλ, αλλά το τραγούδι πήρε νέα έννοια αυτή την περίοδο. Ελπίζω ο κόσμος να βρει την ίδια άνεση στο τραγούδι, που έβρισκα πάντοτε στον Willie. Ποτέ δεν ένιωσα πιο κοντά στο ‘σπίτι’, όσο όταν τραγουδάω μαζί του – ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι νιώθουν το ίδιο, ακόμη κι όταν τραγουδούν μαζί του στο ραδιόφωνο. Ένιωσα πως ήταν το τέλειο τραγούδι και το τέλειο συναίσθημα για να γιορτάσω το ‘Threads’ μαζί του,” δήλωσε πρόσφατα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Sheryl Crow, ενώ φέρνοντας παράλληλα στο προσκήνιο τη νέα της συνεργασία με τον Willie Nelson για το music video του “Lonely Alone”.

Στις 20 Αυγούστου, λοιπόν, μέσω των ψηφιακών πλατφορμών μάς δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε τους δύο καλλιτέχνες να συμπράττουν εξ’ αποστάσεως για χάρη του “Lonely Alone”, ενός τραγουδιού που η Crow είχε συμπεριλάβει στον περσινό της δίσκο, με τίτλο “Threads”. Στο video παρακολουθούμε την Crow, τον Nelson και τη μουσική τους παρέα, με τον κιθαρίστα Audley Freed να βρίσκεται ανάμεσά τους, να ερμηνεύουν το τραγούδι, με συμπληρωματικό υλικό του Nelson σε ένα ράντσο αλόγων.

Sheryl Crow feat. Willie Nelson - Lonely Alone

Back To Top