skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Silk City feat. Ellie Goulding – New Love

Οι Silk City σε συνεργασία με την Ellie Goulding παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους “New Love”!

Τίτλος τραγουδιού“New Love”

Καλλιτέχνης: Silk City feat. Ellie Goulding

Μουσική / Στίχοι: Ellie Goulding, Diplo, Mark Ronson, Steve Mac, Maxime Picard, Clément Picard

Σκηνοθεσία: Ana Sting

Εταιρεία: Columbia Records / Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover :

Οι Silk City -που αποτελούνται από τους κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς Diplo και Mark Ronson– κυκλοφόρησε το τελευταίο τους single, “New Love” με την Ellie Goulding. Είναι η πρώτη κυκλοφορία του duo από το 2018.

Στο συνοδευτικό music video της χορευτικής αυτής δημιουργίας, που σκηνοθέτησε η Ana Sting, η Ellie Goulding παίζει πολλούς ρόλους στο New Love club, συμπεριλαμβανομένου ενός ψευτοπαλλικαρά αλλά και ως της βασικής ερμηνεύτριας του χώρου. Εν τω μεταξύ, οι Diplo και Ronson εμφανίζονται μέσα από photo IDs τα οποία η Goulding σαρώνει στην είσοδο, εμφανίζονται σε μια τηλεοπτική οθόνη και αργότερα αποδεικνύεται από φωτογραφίες σε συσκευασίες γάλακτος πως είναι και οι δύο αγνοούμενοι.

Όπως και οι διαφορετικοί χαρακτήρες της Goulding στο clip, έτσι και το τραγούδι μιλά για την αναγνλωριση της ταυτότητας μας και μας παροτρύνει να αγκαλιάσουμε τον αληθινό μας εαυτό, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι.

Το “New Love” ακολουθεί τις κυκλοφορίες των Silk City από το 2018: “Electricity” με την Dua Lipa, “Loud” με τους Desiigner και GoldLink και “Only Can Get Better” με τον Daniel Merriweather.

Silk City feat. Ellie Goulding - New Love

Back To Top