skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Soraya & Jon Secada – Por Si No Vuelves

H Soraya παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο ντουέτο με τον Jon Secada!

Τίτλος τραγουδιού: “Por Si No Vuelves”

Καλλιτέχνης: Soraya & Jon Secada

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: Rockola

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η λατίνα ερμηνεύτρια Soraya παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο ντουέτο με ένα από τα είδωλά της παιδικής της ηλικίας, τον Jon Secada. Μαζί με τον Κουβανό-Αμερικανό τραγουδιστή που θριάμβευσε στη δεκαετία του ’90 με τραγούδια όπως τα: “Otro día más sin verte”, “Too Late, Too Soon”, “Bella” κ.α. κυκλοφορεί το “Por Si No Vuelves”, το οποίο έρχεται οπτικοποιημένο.

Με το “Por Si No Vuelves”, η Soraya προλογίζει το ολοκαίνουριο και αναμενόμενο album της που θα έχει τίτλο “Luces y sombras”. Σχετικά με το τραγούδι αυτό, η Soraya σχολίασε στα κοινωνικά της δίκτυα: “Αυτό το τραγούδι θα είναι είτε βάλσαμο είτε ένα μαχαίρι για όλους όσους αισθάνονται. Για να δούμε σε ποια πλευρά βρίσκεστε”.

Για τη Soraya, το “Luces y sombras” είναι μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά, πάνω στην οποία άρχισε να εργάζεται πριν από τρία χρόνια, όταν άρχισε να συνθέτει τα τραγούδια της, -θα αποτελείται από δεκαπέντε τραγούδια συνολικά, όπως αποκάλυψε-. “Όλα έχουν προκύψει χάρη από την ανάγκη επικοινωνίας με το κοινό μου, μαζί σας, με το σύμπαν”, είπε. “Κάθε τραγούδι έχει ένα πρόσωπο, ένα όνομα και επώνυμο από πίσω, ένα αφιέρωμα”. Όσο πιο προσωπικά γίνεται. “Στα έξι από αυτά συνεργάστηκα με φίλους και συναδέλφους που θαυμάζω. Πόσο όμορφο είναι να μοιράζεσαι!”.

Soraya & Jon Secada - Por Si No Vuelves

Back To Top