skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Steve Aoki & Maluma – Maldad

Ο Steve Aoki συνεργάζεται με τον Maluma στο νέο τους single με τίτλο “Maldad”.

Τίτλος τραγουδιού: “Maldad

Καλλιτέχνης: Steve Aoki & Maluma 

Μουσική / Στίχοι: KSHMR, Giancarlos Rivera Tapia, Jonathan Rivera Tapia, Maluma, Steve Aoki

Σκηνοθεσία: Roxana Baldovin

Εταιρεία: Ultra Records

Από το LP: “Neon Future IV”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο “βασιλιάς” της EDM Steve Aoki ενώνει τις δυνάμεις του με τον κολομβιανό pop star Maluma στο νέο τους reggaeton-house track, “Maldad”, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο 11ο album του Aoki, “Neon Future IV”.

«Θέλαμε να υπνωτίσουμε τον κόσμο», δήλωσε ο Aoki σε συνέντευξή του για το τραγούδι. “Παίρνεις το ρυθμό, παίρνεις τη μελωδία, αλλά μόλις έχεις το sexy στυλ του Maluma …. βρίσκεσαι στην έκσταση του Maluma. Ξυπνάς και σκέφτεσαι: ‘Περίμενε, τι συνέβη;'”

Σε σκηνοθεσία της Roxana Baldovin (Trey Songz, Kehlani), το συνοδευτικό music video παρουσιάζει τους διεθνείς playboys σε party mode. “Το να είσαι μέρος αυτής της συνεργασίας με τον Steve είναι σα να ολοκληρώνεσαι δημιουργικά καθώς είναι πρωτοπόρος της EDM”, γράφει ο Maluma σε μια δήλωση. “Είμαι fan των επιτυχιών του και ό,τι έκανε για να προετοιμάσει το δρόμο για τη συγχώνευση της μουσικής και του πολιτισμού. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που όλοι βλέπουν και ακούν αυτή τη συνεργασία και συνεχίζουν να εργάζονται για την παγκόσμια συγχώνευση”.

Το νέο album του Aoki θα συμπεριλαμβάνει επίσης και τις προηγούμενες συνεργασίες του με ονόματα όπως: Backstreet Boys, Darren Criss και Sting.

Steve Aoki & Maluma - Maldad

Back To Top