skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Stevie Mackey, Jennifer Lopez & THE ELEVEN – It’s The Most Wonderful Time of the Year

Ο Stevie Mackey συνεργάζεται με την Jennifer Lopez και τους THE ELEVEN στην ολοκαίνουρια διασκευή του “It’s The Most Wonderful Time of the Year”!

Τίτλος τραγουδιού“It’s The Most Wonderful Time of the Year”

Καλλιτέχνης: Stevie Mackey, Jennifer Lopez & THE ELEVEN

Μουσική / Στίχοι: Edward Pola, George Wyle

Πρώτη Εκτέλεση: Andy Williams (1963)

Σκηνοθεσία: Santiago Salviche

Εταιρεία: Hillcrest & Grove

Από το LP: “The Most Wonderful Time”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Jennifer López παρουσιάζει το “It’s The Wonderful Time Of The Year” σε συνεργασία με τον Stevie Mackey, μια ολοκαίνουρια διασκευή του Χριστουγεννιάτικου κλασικού τραγουδιού, που συνοδεύεται μάλιστα από το επίσημο music video του.

Το “It’s The Wonderful Time Of The Year” είναι ένα δημοφιλές χριστουγεννιάτικο τραγούδι που γράφτηκε το 1963 από τον Edward Pola και τον George Wyle, το οποίο ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε εκείνο το έτος από τον τραγουδιστή Andy Williams. Η έκδοση της Jennifer Lopez με τον Stevie Mackey, στο οποίο συμμετέχουν και οι The Eleven, περιλαμβάνεται στο album, “The Most Wonderful Time” του Stevie Mackey, μια χριστουγεννιάτικη συλλογή αποτελούμενη κυρίως από διασκευές σε εορταστικά τραγούδια.

“Έφτιαξα ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με το μωρό μου, τον Stevie Mackey και είναι το ομότιτλο τραγούδι του ντεμπούτου του album “The Most Wonderful Time””, δήλωσε η Jennifer Lopez. Το music video είναι σε σκηνοθεσία του Santiago Salviche και σε παραγωγή των Steve Jones, David Newmann, Nils Gums και Antonio Floresha, γυρισμένο στο εμπορικό συγκρότημα The Groove στο Λος Άντζελες.

Ο Stevie Mackey είναι τραγουδιστής και φωνητικός προπονητής από την Καλιφόρνια που έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες εκτός από την JLo, όπως η Selena Gomez, ο Lenny Kravitz ή οι Coldplay, μεταξύ άλλων. Στο talent show, “The Voice” έχει εργαστεί για περισσότερες από 10 σεζόν. O Stevie ταξίδεψε πρόσφατα στον κόσμο, ως vocal coach της Jennifer Lopez για το “It’s My Party Tour” του 2019.

Stevie Mackey, Jennifer Lopez & THE ELEVEN - It's The Most Wonderful Time of the Year

Back To Top