skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Takagi & Ketra, OMI & Giusy Ferreri – Jambo

Το Ιταλικό μουσικό duo των Takagi & Ketra συνεργάζεται ξανά με την Giusy Ferreri αλλά και τον Τζαμαϊκανό τραγουδιστή OMI στο τραγούδι “Jambo”!

Τίτλος τραγουδιού“Jambo”

Καλλιτέχνης: Takagi & Ketra, OMI & Giusy Ferreri

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Columbia/Sony Music Italy

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Το περασμένο καλοκαίρι κυριαρχούσαν στα charts της Ιταλίας -και όχι μόνο- με το “Amore e Capoeira” ένα Baile de Favela που δεν άφησε κανέναν αδιάφορο από τους fans τους: φέτος, ωστόσο, οι δύο πολυ-πλατινένιοι μουσικοί παραγωγοί Takagi & Ketra ρίχνουν όλη τους την προσοχή στο Afro Beat στα 130 bpm με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Jambo”.

Το duo παρουσιάζει αυτή τη συνεργασία έχοντας στο πλευρό τους, τον Τζαμαϊκανό τραγουδιστή Omi, ο οποίος με την επιτυχία του “Cheerleader”, κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και την Giusy Ferreri, την αδιαμφισβήτητη βασίλισσα των ιταλικών καλοκαιριών που μετά το “Amore e Capoeira” επισφραγίζει τη μαγική συνεργασία της -και φιλία- με το duo.

Στη γλώσσα Σουαχίλι, “Jambo” σημαίνει “γεια”, ένας χαιρετισμός που απευθύνεται αυστηρά στο χαμόγελο ενός ατόμου που δεν χρειάζεται τίποτα εκτός από το… να είναι ευτυχισμένος.

Σύντομα αναμένεται να δούμε και το music video του τραγουδιού στο οποίο η χορογραφία και η εξαιρετική καλλιτεχνική διεύθυνση ανήκει στην Sherrie Silver -που συμμετέχει επίσης σε αυτό-, της νικήτριας του MTV VMA AWARD για την καλύτερη χορογραφία στο music video του “This Is America” του Childish Gambino. Η Silver έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Rihanna, Nicky Jam, Lady Gaga, Rita Ora και πολλούς άλλους!

Takagi & Ketra, OMI & Giusy Ferreri - Jambo

Back To Top