skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Texas & Wu-Tang Clan – Hi

Οι Texas και οι Wu-Tang Clan συνεργάζονται ξανά μετά από 22 χρόνια στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Hi”!

Τίτλος τραγουδιού“Hi”

Καλλιτέχνης: Texas & Wu-Tang Clan

Μουσική / Στίχοι: Dennis Coles, Jack McElhone, John McElhome, Robert Diggs, Robert Hodgens, Sharleen Spiteri

Σκηνοθεσία: Fenn O’Meally

Εταιρεία: BMG

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Το θρυλικό συγκρότημα από την Γλασκώβη, της Σκωτίας, οι Texas, ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους με το έτερο κορυφαίο hip-hop συγκρότημα, τους Wu-Tang Clan για το ολοκαίνουριο τραγούδι τους με τίτλο “Hi”, σηματοδοτώντας την πρώτη τους συνεργασία από το 1998.

Οι rappers, Method Man και η RZA των Wu-Tang Clan είχαν συμπράξει τότε με τους Texas σε ένα remix της μεγάλης τους επιτυχίας “Say What You Want”, που έφερε τον εναλλακτικό τίτλο “Say What You Want (All Day, Every Day)” και 22 χρόνια αργότερα τα δύο συγκροτήματα επανέρχονται ενωμένα για το νέο single τους “Hi”.

Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του που είναι σκηνοθετημένο από τον Fenn O’Meally και πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Kadeem Ramsay γνωστός από τις συμμετοχές του στις σειρές “Top Boy” και “Small Ax”. Το video ξεκινά νοσταλγικά με πλάνα από μια κοινή εμφάνιση των δύο συγκροτημάτων το 1998, ενώ ερμηνεύουν το “Say What You Want (All Day, Every Day)” και εξελίσσεται σε μια μικρού μήκους ταινία με το πιο απροσδόκητο τέλος.

Texas & Wu-Tang Clan - Hi

Back To Top