skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | The Flaming Lips feat. Kacey Musgraves – Flowers of Neptune 6

Οι The Flaming Lips παρουσιάζουν το music video για το νέο τους τραγούδι “Flowers of Neptune 6” στο οποίο συμμετέχει η Kacey Musgraves!

Τίτλος τραγουδιού“Flowers of Neptune 6

Καλλιτέχνης: The Flaming Lips feat. Kacey Musgraves

Μουσική / Στίχοι: Wayne Coyne, Steven Drozd, Nicholas Ley, Michael Ivins, Matt Kirksey, Jake Ingalls, Derek Brown

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: WMG/PIAS/Bella Union

Από το LP: “American Head”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Οι The Flaming Lips κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι. Ο τίτλος του είναι “Flowers of Neptune 6” και το συνοδευτικό music video του παρουσιάζει τον frontman του συγκροτήματος, Wayne Coyne να περπατάει σε ένα λιβάδι που καίγεται μέσα σε μια πλαστική φούσκα. Το τραγούδι περιλαμβάνει guest φωνητικά από την Kacey Musgraves.

“”Το Flowers Of Neptune 6″ ξεκίνησε ως μια πολύ υποβλητική σειρά μελωδιών που ο Steven Drozd είχε συνθέσει μαζί με εμένα. Την πρώτη φορά που το έπαιξε για μένα, έμεινα έκπληκτος από τη συναισθηματική του ροή”, δήλωσε ο Coyne σε συνέντευξή του σχετικά με το τραγούδι αυτό.

Οι The Flaming Lips κυκλοφόρησαν το πιο πρόσφατο studio album τους “King’s Mouth: Music And Songs” το 2019. Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησαν το συνεργατικό LP τους “Deap Lips” με το συγκρότημα Deap Vally. Το συγκρότημα διασκεύασε επίσης το κλασικό τραγούδι του George Jones, “He Stopped Loving Her Today” για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Clark Duke με την ταινία, “Arkansas”. Πέρυσι, ο Coyne και η σύζυγός του, Katy γιόρτασαν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ενός αγοριού με το όνομα Bloom.

The Flaming Lips feat. Kacey Musgraves - Flowers of Neptune 6

Back To Top