skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | The Streets & Tame Impala – Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better

Το μουσικό project του Mike Skinner, The Streets, επανέρχεται έπειτα από εννέα χρόνια δισκογραφικής αποχής και μαζί με τον Kevin Parker ή αλλιώς Tame Impala παρουσιάζουν το single, “Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better”!

Τίτλος τραγουδιού: “Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better”

Καλλιτέχνης: The Streets & Tame Impala

Μουσική/Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Island Records, Universal Music

Από τη Mixtape: “None of Us Are Getting Out of This Life Alive”

Ημ/νία κυκλοφορίας Mixtape: 10 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

The Streets ονομάζεται το μουσικό project του Βρετανού rapper και μουσικού Mike Skinner που από το 2001 έχει χαρίσει στο κοινό μοναδικές δημιουργίες βασισμένες στα alternative hip hop κι electro/garage ηχοχρώματα. Μπορεί η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά να κυκλοφόρησε το 2011, με τίτλο “Computers and Blue”, έκτοτε όμως ακούσαμε κάποια singles του καλλιτέχνη χωρίς ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό.

Εννέα χρόνια μετά, λοιπόν, ο Mike Skinner ανακαλύπτει τον ιδιαίτερο κι επιτυχημένο Kevin Parker ή αλλιώς Tame Impala και μαζί δημιουργούν το “Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better”. Τα synth-electro στοιχεία διέπουν ολόκληρο το τραγούδι, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας στις 13 Απριλίου. Συνοδευμένο από το music video του, οι Skinner και Parker χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους με σκοπό την μεταξύ τους επικοινωνία, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν τις ηλιόλουστες ημέρες από τα σπίτια τους.

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι δύο καλλιτέχνες είναι το “Social Distancing”, λέξεις οι οποίες αναγράφονται στην οθόνη του κλασσικού κινητού τηλεφώνου που όλοι κάποτε αγαπήσαμε από την Nokia. Το εν λόγω single αποτελεί τον προπομπό της επερχόμενης mixtape των The Streets, με τίτλο “None of Us Are Getting Out of This Life Alive”, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου μέσω της Island Records.

The Streets & Tame Impala - Call My Phone Thinking I'm Doing Nothing Better

Back To Top