skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Ultra Naté feat. Angelica Ross & Mila Jam – Fierce

Η Ultra Naté συνεργάζεται με τις Angelica Ross & Mila Jam για το νέο single “Fierce”!

Τίτλος τραγουδιού: “Fierce

Καλλιτέχνης: Ultra Naté feat. Angelica Ross & Mila Jam

Μουσική / Στίχοι: Andre Lindal, Anthony Preston, Henrik Ofeldt, Kinda Ingrosso

Σκηνοθεσία: Frank Gatson Jr.

Εταιρεία: A2 PRODUCTIONS

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Φεβρoυαρίου 2023

Art-Cover:

Η Angelica Ross (Pose, Chicago on Broadway), η Mila Jam (Rent) και η κορυφαία καλλιτέχνης της Dance/EDM σκηνής, Ultra Naté, παρουσίασαν επίσημα ένα music video διάρκειας 9 λεπτών για την εκπληκτική φωνητική τους ερμηνεία στο γραπτό και παραγωγικό dance/pop της A2 Productions τραγούδι “Fierce”.

Το φιλανθρωπικό video της τριάδας περιλαμβάνει μια ονομαστική κλήση των μεγαλύτερων επιρροών LGTBQ+, ηγετών της κοινότητας και συμμάχων, όπως οι Brandy, Kalen Allen, Sarah Kate Ellis, Muni Long, Durand Bernarr, Indya Moore, Yanis Marshall, Gabrielle Union και Tina KnowlesLawson. Πρόκειται για μία αριστουργηματική οπτική εμπειρία σε σκηνοθεσία του παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη και χορογράφου Frank Gatson Jr. (Beyoncé, Rihanna, En Vogue).

“Το Fierce Project στοχεύει να γιορτάσει την trans κοινότητα μέσω του τραγουδιού, εκπαιδεύοντας και καλώντας για ένα τέλος στα πανδημικά επίπεδα βίας που διαπράττονται εναντίον τους”, δηλώνει ο Anthony Preston, δημιουργός και επικεφαλής του έργου “Fierce”. Για το σκοπό αυτό: Το Fierce Project είναι all-inclusive και καλεί όλους ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, φυλής ή/και θρησκείας να είναι ελεύθεροι, να είναι άγριοι!

Διαβάστε ξανά

Read again

Ultra Naté feat. Angelica Ross & Mila Jam - Fierce

Back To Top