skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nahuel Pennisi & Patricia Sosa – Trátame Suavemente

Ο Nahuel Pennisi κι η Patricia Sosa στο νέο τραγούδι “Trátame Suavemente”!

Τίτλος τραγουδιού“Trátame Suavemente

Καλλιτέχνης: Nahuel Pennisi & Patricia Sosa

Μουσική / Στίχοι: Mario Daniel Melero

Εταιρεία: Alfriz Producciones

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Δεκεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο Nahuel Pennisi, επιτυχημένος και ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής από την Αργεντινή, είναι ξανά στις επάλξεις ενώνοντας τις δυνάμεις του με μία εμβληματική star της Αργεντινής, την Patricia Sosa. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν το ολοκαίνουριο single “Trátame Suavemente”, το οποίο αποτελεί μία μελωδική μπαλάντα γεμάτη από συναισθηματικές εκρήξεις σε μουσική και στίχους του Mario Daniel Melero.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 17 Δεκεμβρίου μέσω της Alfriz Producciones δίνοντας στο κοινό ένα μοναδικά αναπάντεχο “κλείσιμο” του 2021. Αξίζει μάλιστα να αναφερθούμε στην πρόσφατη από κοινού εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών στην τηλεόραση της Αργεντινής για καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Sandra Mihanovich και Chango Spasiuk, Hilda Lizarazu και Ariel Ardit, Benito Cerati και Rosario Ortega, Elena Roger και Kevin Johansen, αλλά και Barbi Recanati και Marcelo Moura, εμφανίστηκαν στις 18 Δεκεμβρίου στο κανάλι eltrece σε ένα ειδικό πρόγραμμα της Fundación Hupedes για τα 40 χρόνια των πρώτων κρουσμάτων HIV. Επρόκειτο για ένα μουσικό αφιέρωμα, στο οποίο συμμετέχουν δώδεκα διάσημοι μουσικοί που τραγουδούν σε ντουέτα υπό την καλλιτεχνική και μουσική διεύθυνση της Popi Spatocco.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Nahuel Pennisi & Patricia Sosa - Trátame Suavemente

Back To Top