skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nas feat. 21 Savage – One Mic, One Gun

O Nas και ο 21 Savage λύνουν τις διαφορές τους και κυκλοφορούν μαζί ένα νέα τραγούδι-έκπληξη!

Τίτλος τραγουδιού: “One Mic, One Gun”

Καλλιτέχνης: Nas feat. 21 Savage 

Μουσική / Στίχοι: Nas, 21 Savage, Hit-Boy, Wilson Turbinton

Εταιρεία: Mass Appeal

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Νοεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Nas και ο 21 Savage τακτοποίησαν γρήγορα το μικρό-διαπληκτισμό τους με «αγάπη, σεβασμό και ενότητα» συνεργαζόμενοι σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «One Mic, One Gun».

Το single-εκπληξη έρχεται μερικές εβδομάδες αφότου ο 21 Savage αμφισβήτησε τη συνάφεια του θρύλου του hip-hop κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Jay-Z. «Δεν αισθάνομαι ότι είναι σχετικός», είπε ο 21 Savage για τον Nas, τον παλιό σύντροφο  του Jay-Z στο «Ether»πριν οι δύο rappers τελειώσουν τη διαμάχη τους πριν από δεκαετίες. «Νιώθω ότι έχει πιστούς θαυμαστές. Κάνει ακόμα καλή μουσική», συμπλήρωσε

Η παρατήρηση παρερμηνεύτηκε, κατά τη γνώμη του Savage, ως προσβολή προς τον Nas, με τον rapper από την Ατλάντα να διευκρινίζει αργότερα στο Twitter: «Δεν θα έδειχνα ποτέ ασέβεια στο nas ή οποιονδήποτε θρύλο που μου άνοιξε το δρόμο”.

Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, το ντουέτο συνδέθηκε για το «One Mic, One Gun», σε παραγωγή του HitBoy, ένα single που ακολουθεί τόσο το νέο album του Nas, “King’s Disease III” όσο και το “Her Loss” του 21 Savage με τον Drake. Το τραγούδι είναι ένα νεύμα τόσο στο κλασικό «One Mic» του Nas όσο και στο τραγούδι του 2018 «asmr» του 21 Savage, όπου σημείωνε,

«Χρειάζομαι μόνο ένα Glock, ο Nas χρειάζεται ένα μικρόφωνο».

Πριν από την κυκλοφορία του single, ο Nas ανακοίνωσε τη συνεργασία στο Instagram, αναφέροντας: «Ο μόνος τρόπος που κινούμαστε είναι με αγάπη, σεβασμό και ενότητα. Οι θεμελιώδεις αρχές του hip-hop. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον νεαρό αδερφό μου και ελπίζω περισσότεροι καλλιτέχνες να χρησιμοποιήσουν τις ταραχώδεις στιγμές τους και να τις μετατρέψουν σε μια εποχή για να κάνουν νέα τέχνη. Περί αυτού πρόκειται».

Nas feat. 21 Savage - One Mic, One Gun

Back To Top