skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nas feat. Ms. Lauryn Hill – Nobody

Ο Nas και η Ms. Lauryn Hill συνεργάζονται ξανά μετά από 25 χρόνια στο τραγούδι “Nobody”!

Τίτλος τραγουδιού“Nobody

Καλλιτέχνης: Nas feat. Ms. Lauryn Hill

Μουσική / Στίχοι: Chauncey Hollis Jr., Dustin James Corbett, Joshua Strange, Lauryn Hill, Nasir Jones

Εταιρεία: Mass Appeal

Από το LP: “King’s Disease II”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Το καλοκαίρι του 1996, ο Nas και η Ms. Lauryn Hill μας πήγαν ένα λυρικό ταξίδι όταν συνεργάστηκαν για να περιγράψουν τι θα έκαναν αν έκαναν αυτοί κουμάντο στον κόσμο. Το “If I Ruled the World (Imagine That)” έγινε έκτοτε ένα κλασικό Hip Hop anthem που μιλά για τα δεινά των περιθωριοποιημένων κοινοτήτων και τα πολιτικά προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει τους απαλλαγμένους από τη στέρηση και τις κακουχίες, και ενώ αυτή η συνεργασία συνεχίζει να είναι η αγαπημένη, οι δύο καλλιτέχνες επανενώθηκαν για άλλη μια φορά.

Τώρα ο Nas κυκλοφορεί το νέο του album “King’s Disease II”, ένα LP που παρήγαγε μαζί με τον Hit-Boy και σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία του, η Ms. Lauryn Hill άρχισε να κάνει σχετικές αναρτήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής της. Ο Nas και η Hill συναντήθηκαν για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά στο “Nobody”, ένα απαλό hip-hop τραγούδι με το Miseducation-icon να κάνει το κοινό της να ικετεύει για περισσότερη νέα μουσική μέσα από τα σχόλια τους.

Στο “King’s Disease II” του Nas θα συναντήσουμε επίσης τις συμμετοχές των: Eminem, EPMD, A Boogie Wit da Hoodie & YG, Charlie Wilson, Blxst και Hit-Boy. 

Nas feat. Ms. Lauryn Hill - Nobody

Back To Top