skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Natacha Atlas & Joss Stone – Words of A King

Η Natacha Atlas Συνεργάζεται με την Joss Stone στο “Words of A Kind”!

Τίτλος τραγουδιού: “Words of A King”

Καλλιτέχνης: Natacha Atlas & Joss Stone

Μουσική / Στίχοι: Natacha Atlas, Samy Bishai

Εταιρεία: Whirlwind Recordings

Από το LP: “Strange Days”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Συμβαίνει κάτι εξαιρετικό όταν οι μουσικές κουλτούρες και τα είδη αναμοχλεύονται για να δημιουργήσουν νέα μουσική, όπως δείχνει η συναρπαστική αγγλο-αιγυπτιακή συνεργασία της τραγουδίστριας Natacha Atlas και του βιολιστή, συνθέτη/ενορχηστρωτή και του παραγωγού Samy Bishai.

Η Atlas είναι από εκείνες τις ερμηνεύτριες που συνεχώς διερευνά και αναπτύσσει τους μουσικούς της ορίζοντες. Με συνεργασίες με ονόματα όπως ο Jean-Michel Jarre και ο Peter Gabriel αλλά και με το τελευταίο της album, «Strange Days», η Atlas αποδεικνύει πως ακόμα υπάρχουν μουσικά λημέρια που δεν έχει εξερευνήσει!

Ένα ευρύ πλήρωμα, η Atlas ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι. Στο πλευρό της έχει τον πιανίστα Alcyona Mick, τον μπασίστα Andy Hamill, τους drummers Laurie Lowe και Asaf Sirkis, τον τρομπετίστα Hayden Powell και τον τρομπονίστα Robinson Khoury. Παράλληλα με τα κρουστά του Oli Savill που αποτελούν κεντρικό στοιχείο αυτής της μοναδικής, ισορροπημένης σύντηξης jazz και αραβικής μουσικής θα συναντήσουμε και special εμφανίσεις όπως εκείνη του κλαρινετίστα Idris Rahman, του κιθαρίστα Paulo Vinícius και των τραγουδιστών Tanya Wells, Sofiane Saidi και Joss Stone.

H τελευταία συνεργάζεται με την Atlas στο ντουέτο, “Words of A King”, ένα soulful, post-hip-hop ντουέτο που αναφέρεται στον Martin Luther King και στον Jacques Fresco. 

Natacha Atlas & Joss Stone - Words of A King

Back To Top