skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Naughty Boy feat. Emeli Sande & Rahat Fateh Ali Khan – Bungee Jumping

Ο Naughty Boy επανέρχεται με το “Bungee Jumping” σε συνεργασία με την Emeli Sande και τον Rahat Fateh Ali Khan.

Τίτλος τραγουδιού“Bungee Jumping”

Καλλιτέχνης: Naughty Boy feat. Emeli Sande & Rahat Fateh Ali Khan

Μουσική / Στίχοι: Rahat Fateh Ali Khan, Emeli Sandé, Phil Plested, Naughty Boy

Εταιρεία: Spinnin’ Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η ιδέα για το “Bungee Jumping” ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι που ο Naughty Boy και η Emeli Sandé προσπάθησαν να γράψουν ένα τραγούδι για το πιο τυχαίο πράγμα που θα τους ερχόταν στο κεφάλι. Ο Naughty Boy ήταν επίσης, πάντα μεγάλος θαυμαστής της μουσικής του μεγάλου Πακιστανού τραγουδοποιού, Rahat Fateh Ali Khan, ο οποίος προστέθηκε στο τραγούδι δημιουργώντας μια άκρως παράξενη αλλά όμορφη συνεργασία!

Ο ίδιος δήλωσε: “Αυτό μοιάζει να είναι φτιαγμένο από όνειρο, ειδικά για έναν παραγωγό, για κάποιον που μεγαλώνει με την πακιστανική μουσική, με τη μουσική του Qawwali, με ghazal και με τη δυτική μουσική. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα, να μπορέσω να δημιουργήσω τη συνεργασία αυτή… γιατί η καρδιά μου βρίσκεται στο Πακιστάν και εδώ”.

Ο Emeli δήλωσε : “Ήταν υπέροχο να ξαναγυρίσω στο studio με τον Naughty Boy, αυτό το τραγούδι ήρθε στη ζωή τόσο φυσικά. Είναι μεγάλη τιμή να παίζουμε μαζί με τον Rahat και πραγματικά ελπίζουμε το μήνυμα της γενναιότητας τόσο στην αγάπη όσο και στη ζωή να αντηχεί σε εκείνους που μπορούν να το ακούνε”.

Ο Rahat Fateh Ali Khan πρόσθεσε: “Είναι μεγάλη εμπειρία να συνεργαστώ με τον Naughty Boy. Εντυπωσιάστηκα με τα φωνητικά της Emeli Sandé. Το τραγούδι έχει πολύ βάθος και ανυπομονώ για την κυκλοφορία του”.

Ο Naughty Boy θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 το δεύτερο studio album του, που θα ακολουθεί το επιτυχημένο ντεμπούτο του “Hotel Cabana” του 2013.

Naughty Boy feat. Emeli Sande & Rahat Fateh Ali Khan - Bungee Jumping

Back To Top