skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Naughty Boy feat. Ray BLK & Wyclef Jean – All or Nothing

Μία ακόμα συνεργασία ήρθε ανάμεσά μας για να μας εισάγει σε καλοκαιρινή διάθεση και ακούει στα ονόματα των Naughty Boy, Ray BLK και Wyclef Jean!

Τίτλος τραγουδιού“All or Nothing”

Καλλιτέχνης: Naughty Boy feat. RAY BLK & Wyclef Jean

Μουσική / Στίχοι: Seinabo Sey, Phil Plested, Wesley Muoria-Chaves, KIN, Wyclef Jean, Ray BLK, Naughty Boy

Από το LP: “Bungee Jumping”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: Σεπτέμβριος 2018

Art-Cover:

Ο Βρετανός DJ και δισκογραφικός παραγωγός είναι ξανά στις επάλξεις με ολοκαίνουρια κυκλοφορία και μία καλοκαιρινή συνεργασία. Ο λόγος γίνεται για τους Ray BLK και Wyclef Jean που προσφέρουν απλόχερα το μουσικό τους ταλέντο και το αποτέλεσμα ακούει στον τίτλο “All Or Nothing”. Tropical ηχοχρώματα βρίσκουν το «ταίρι» τους στα ρυθμικά synths, και από τις 17 Απριλίου μας ταξιδεύουν σε καλοκαιρινά μέρη. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Seinabo Sey, Phil Plested, Wesley Muoria-Chaves, KIN, Wyclef Jean, Ray BLK και Naughty Boy.

Μέσα στο 2018 και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του Naughty Boy, με τίτλο “Bungee Jumping”, ενώ σε αυτόν περιλαμβάνονται τραγούδια, όπως το ομότιτλο με τον δίσκο και τα “I’ll Be Gone”, “One Chance to Dance”, “Bouncing”, κ.ά.

Για το “All or Nothing” ο Βρετανός DJ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του: “Το μήνυμα στο τραγούδι είναι η αγάπη για τον εαυτό μας. Πιστεύω όλοι μας καμιά φορά παραμελούμε τα ένστικτά μας, όταν αυτά μας λένε πως κάποιος δεν είναι σωστός, αλλά αρνούμαστε να το πιστέψουμε και συνεχίζουμε να δίνουμε ενέργεια σε μία κατάσταση που δεν θα έπρεπε”.

Αξίζει να αναφερθούμε στη συνεργασία που είχε ο Naughty Boy το 2015 με την Beyonce για χάρη του “Runnin’ (Lose It All)”, ενώ ήταν από τους πρώτους παραγωγούς που συνεργάστηκαν με τον Sam Smith.

Naughty Boy – All or Nothing

Back To Top