skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | New Kids On The Block feat. Jordin Sparks, Naughty By Nature, Big Freedia & Boyz ΙΙ Men – House Party

Οι New Kids On The Block συνεργάζονται με τους: Jordin Sparks, Naughty By Nature, Big Freedia και Boyz ΙΙ Men στο ολοκαίνουριο single τους “House Party”!

Τίτλος τραγουδιού: “House Party”

Καλλιτέχνης: New Kids On The Block feat. Jordin Sparks, Naughty By Nature, Big Freedia & Boyz ΙΙ Men

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: NKOTB Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Πριν από λίγες μέρες, το δημοφιλές boy-band των New Kids On The Block ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου τους single. Το τραγούδι έχει τίτλο “House Party” και μαζί με τους N.K.O.T.B. τραγουδούν και άλλα τέσσερα μεγάλα ονόματα από τις δεκαετίες των 90’s, των 00’s και 10’s: Boyz II Men, Big Freedia, Naughty by Nature και Jordin Sparks!

Ο Danny Wood των N.K.O.T.B. είπε σχετικά με την κυκλοφορία του: “Θα κυκλοφορήσουμε ένα ολοκαίνουργιο single αυτήν την εβδομάδα, γιατί περιμέναμε αρκετό καιρό για λίγη διασκέδαση!” Ο Joey McIntyre είπε από την άλλη: «Θα σας βοηθήσουμε να φέρετε το πάρτι στο σπίτι σας !!! Αγαπώ αυτό το τραγούδι!! Μου άρεσε πολύ η ηχογράφηση από το σπίτι και μου αρέσει να το ακούω. Ανυπομονώ να το ακούσετε και να παρτάρετε κι εσείς από το δικό σας σπίτι”!

Σε ανακοίνωση του το συγκρότημα μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι: “Όλα τα καθαρά έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στο “No Kid Hungry” – έναν οργανισμό που παρέχει υγιεινά γεύματα σε παιδιά ευάλωτων ομάδων σε ολόκληρη τη χώρα που έχουν μεγάλη ανάγκη κυρίως κυρίως αυτή την περίοδο”.

Πέρυσι, οι New Kids On the Block κυκλοφόρησαν ακόμα μια πολύ-συνεργασία με τους: Salt-N-Pepa, Naughty By Nature, Tiffany και Debbie Gibson υπό τον τίτλο “80’s Baby”, αλλά και το single “Boys in the Band (Boy Band Anthem)”, που συμπεριλήφθηκε στην επετειακή επανακυκλοφορία του επιτυχημένου album τους “Hangin’ Tough (30th Anniversary)”. Η πιο πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά ήρθε το 2017 με το EP, “Thankful”.

New Kids On The Block feat. Jordin Sparks, Naughty By Nature, Big Freedia & Boyz ΙΙ Men - House Party

Back To Top