skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nick Jonas & Shania Twain – Say All You Want For Christmas

Νέα, χριστουγεννιάτικη συνεργασία από την Shania Twain και τον Nick Jonas!

Τίτλος τραγουδιού“Say All You Want For Christmas”

Καλλιτέχνης: Nick Jonas & Shania Twain

Μουσική / Στίχοι: Nick Jonas & Shania Twain

Από το E.P.: “Island: This Is Christmas”

Ημερομηνία κυκλοφορίας E.P.: 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μια όμορφη συνεργασία μεταξύ του Nick Jonas και της Shania Twain κυκλοφόρησε πρόσφατα φέρνοντας πρόωρα τα Χριστούγεννα στα ηχεία μας. Οι δύο superstars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής κυκλοφόρησαν ένα νέο, εορταστικό τραγούδι με τίτλο, “Say All You Want For Christmas” και είναι αυτό ακριβώς που έλειπε για να να μας υπενθυμίσουν τις γιορτές που κοντοζυγώνουν και να μας βάλουν στο κατάλληλο mood.

Η συνεργασία αυτή φαντάζει σαν μια λογική, φυσική εξέλιξη στη σχέση τους, καθώς οι δύο μουσικοί megastars είναι γνωστό πως εδώ και μερικά χρόνια, είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο Jonas στην πραγματικότητα για χρόνια μεγάλος θαυμαστής του θρύλου της country, αλλά η φιλία τους άνθισε περαιτέρω, όταν ο Nick μοιράστηκε την ίδια σκηνή με την Shania στο Stagecoach Festival τον περασμένο Απρίλιο.

Το τραγούδι που έγραψαν οι δύο ερμηνευτές του αποτελεί μέρος του ολοκαίνουριου Χριστουγεννιάτικου Ε.Ρ. που κυκλοφόρησε η δισκογραφική τους εταιρεία Island με τίτλο “Island: This Is Christmas”. To E.P. συμπληρώνουν αλλά πέντε τραγούδια από τους Fall Out Boy, Elton John, American Authors, Loote και The Vamps.

Nick Jonas & Shania Twain - Say All You Want For Christmas

Back To Top