skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Noah Cyrus feat. MØ – We Are…

Η Noah Cyrus και η MØ σχολιάζουν την νέα πραγματικότητα στον κόσμο του διαδικτύου, μέσα από το νέο τραγούδι τους “We Are…”!

Τίτλος τραγουδιού“We Are…”

Καλλιτέχνης: Noah Cyrus feat. MØ

Μουσική / Στίχοι: Ali Payami, Max Martin, Savan Kotecha, MØ, Noah Cyrus

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 5 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Για όλα τα λάθη και την ψηφιακή πραγματικότητα στην οποία ζουν οι έφηβοι της νέας γενιάς τραγουδάει η Noah Cyrus μαζί με την . “We Are…” έχει τίτλο το νέο τραγούδι των νεαρών καλλιτέχνιδων, οι οποίες δεν διστάζουν να βγουν από το ‘καλούπι’ τους και να μιλήσουν ‘ανοιχτά’ για όλα όσα βιώνουν κι επιδιώκουν οι έφηβοι μέσω του ίντερνετ και των social media. Κατακρίνοντας τις νέες δραστηριότητες και τον τρόπο επικοινωνίας ακόμα και των ίδιων τους των εαυτών, η Noah Cyrus και η MØ σε προτρέπουν με αυτόν τον τρόπο να σπάσεις την ‘φούσκα’ στην οποία έχεις μπει και να ζήσεις στην πραγματικότητα.

Dance – pop ρυθμός κυριαρχεί στο “We Are…” με την Noah Cyrus να κατέχει τα ηνία στα φωνητικά και την MØ να ακολουθεί. Ένα νεανικό, φιλικό προς τα ραδιόφωνα τραγούδι ήρθε για να μας θυμίσει τον επερχόμενο δίσκο της Cyrus, “NC 17”. Μπορεί η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου να έχει οριστεί για το 2018, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η ακριβής ημερομηνία. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει και η Noah Cyrus έχει σκοπό να κυκλοφορήσει αρκετό ψηφιακό υλικό ακόμη, με το video clip του “We Are…” να είναι καθοδόν. Μέχρι τότε απολαύστε τις δύο καλλιτέχνιδες στο ασπρόμαυρο lyric video που συνοδεύει το τραγούδι!

Noah Cyrus feat. MØ – We Are…

Back To Top