skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Noah Cyrus & Gallant – Mad at You

Φαίνεται πως ένας χωρισμός είναι μία ακόμα αφορμή για να γράψεις νέα τραγούδι. Έτσι η Noah Cyrus μοιράζεται μαζί μας το “Mad At You” σε συνεργασία με τον Gallant!

Τίτλος τραγουδιού“Mad at You”

Καλλιτέχνης: Noah Cyrus & Gallant

Μουσική / Στίχοι: Thomas Edward Percy Hull, Sarah Aarons, Gallant, Noah Cyrus

Εταιρεία: Ν/Α

Από το EP: “Good Cry”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Με την φωνή της νεαρής τραγουδίστριας να δίνει το εναρκτήριο έναυσμα και το πιάνο να την ακολουθεί πιστά, το “Mad At You” ήρθε για να μας δείξει όλη την ταραχή και τον πόνο που η Noah Cyrus κρύβει μέσα στην ψυχή της. Τα δημοσιεύματα έδειξαν τον χωρισμό της με τον rapper Lil Xan και η ίδια φαίνεται πως το φέρει βαρέως, ωστόσο θέλησε να εκφραστεί μέσω της μουσικής της και η ανταπόκριση του κοινού ήταν τουλάχιστον καθηλωτική. Μηνύματα συμπαράστασης και εκφράσεις συμπόνιας αναρτώνται κατά κόρον στα social media της Cyrus, με την ίδια να κρατάει “χαμηλό” προφίλ.

Το “Mad At You” αποτελεί μία μελωδική και άκρως δυναμική μπαλάντα, για χάρη της οποίας η Cyrus Jr. συνεργάζεται με τον 26χρονο, Κολομβιανό τραγουδιστή Christopher Gallant, γνωστό ως Gallant. Το τραγούδι -όπως είναι εύλογο- περιλαμβάνεται στο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο E.P. της Cyrus, με τίτλο “Good Cry”. Όπως η ίδια δήλωσε στα social media: “Μάλιστα…λόγω των περιστάσεων, πιστεύω πως έδωσα τον πιο κατάλληλο τίτλο στο E.P. Το ‘Good Cry’ έρχεται στις 21 Σεπτεμβρίου.”

Αξίζει να σημειώσουμε πως παράλληλα με την επερχόμενη κυκλοφορία της, η Cyrus αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία στην Αμερική, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 24 Οκτωβρίου.

Noah Cyrus & Gallant – Mad at You

Back To Top