skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Noah Cyrus & MAX – Team

Η Noah Cyrus συνεργάζεται με τον ΜΑΧ για το νέο της τραγούδι “Team”!

Τίτλος τραγουδιού“Team”

Καλλιτέχνης: Noah Cyrus & MAX

Μουσική / Στίχοι: Noah Cyrus, Emily Weisband, Jenna Andrews, Mike Elizondo

Από το LP: “NV-17”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Σταθερά προχωράει με τα πρώτα της βήματα στην μουσική βιομηχανία η Noah Cyrus κι ενώ υπάρχει υπερπληθώρα νέων, ταλαντούχων -και μη- καλλιτεχνών, η δισκογραφική της εταιρεία RECORDS φαίνεται πως την εμπιστεύτηκε, όπως επίσης και το νεανικό κοινό. Μπορεί ο λόγος να είναι η πορεία της αδερφής της Miley Cyrus, τα άλλα δύο αδέρφια, όμως, χαράσσουν την δική τους διαδρομή. Και λέμε αδέρφια, γιατί πέρα από την Noah, στον ίδιο δρόμο έχει μπει και ο Tracey Cyrus (βλ. “Don’t Belong Together”).

Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος της Noah Cyrus ήταν να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε (2017), κάτι τέτοιο όμως δεν επετεύχθη κι ενώ ήμαστε ήδη στα μισά του 2018, ο δίσκος ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει. Απτόητη η Noah Cyrus για αυτή την μεγάλη θα λέγαμε καθυστέρηση συνεχίζει την δική της πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και μας συστήνει συνεχώς νέο υλικό της.

Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Team”. Πρόκειται για ένα «γλυκανάλατο» τραγούδι, κυριευμένο από pop ηχοχρώματα και για την ολοκλήρωσή του, η Cyrus προσέλαβε τον Αμερικανό τραγουδιστή, MAX για να της «κρατάει» τις δεύτερες φωνές και να συνάψουν μία ιδιαίτερη συνεργασία. Μαζί με το τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 11 Μαΐου, απολαύσαμε ένα ιδιαίτερο και ασπρόμαυρο lyric video με ένα ζευγάρι να χορεύει.

Noah Cyrus & MAX - Team

Back To Top