skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nomi Ruiz & Sam Sparro – Like A Ghost (from “Haymaker” OST)

Οι Nomi Ruiz και Sam Sparro συνεργάζονται στο νέο τους single με τίτλο “Like A Ghost”, που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “Haymaker”!

Τίτλος τραγουδιού: “Like A Ghost”

Καλλιτέχνης: Nomi Ruiz & Sam Sparro

Μουσική/Στίχοι: Nomi Ruiz, Sam Sparro

Εταιρεία: Park Side Records

Από το OST: “Haymaker”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Nomi Ruiz των Jessica 6 αφιερώνει πολύ χρόνο στην υποκρητική της καριέρα τον τελευταίο καιρό -μπορεί να την έχετε δει στο “Mayans MC” ή στο “Dispatches from Elsewhere”– ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως θα πρωταγωνιστεί και στο νέο θρίλερ δράσης με τίτλο “Haymaker” μαζί με τους: Udo Kier, Zoe Bell και DB Sweeney.

Στην ταινία ενσαρκώνει το ρόλο μιας τραγουδίστριας και όπως θα περίμεναν εύλογα πολλοί, ηχογράφησε επίσης μερικά τραγούδια για το soundtrack της, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκαίνουριας συνεργασίας της με τον Sam Sparro που έχει τίτλο “Like A Ghost”!

Η Nomi Ruiz δήλωσε σχετικά με αυτό το ρόλο: «Αυτό που ελπίζω να αποκομίσουν οι άνθρωποι από το «Haymaker» είναι ότι πρέπει να ζήσεις την αλήθεια σου για να έχεις την ικανότητα να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Μου πήρε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσω ότι είμαι άξια να αγαπηθώ. Υπάρχουν στοιχεία του παρελθόντος μας που δεν εξαφανίζονται ποτέ, ειδικά όταν είσαι γυναίκα με τρανς εμπειρία. Το τραύμα μας θα ζει πάντα στο σώμα μας και ίσως η αγάπη μας θα ζει επίσης”.

Nomi Ruiz & Sam Sparro - Like A Ghost

Back To Top