skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | NTEIBINT feat. Matina Sous Peau – What You Need

O NTEIBINT και η Matina Sous Peau συνεργάζονται για άλλη μια φορά και παρουσιάζουν το single τους “What You Need”

Τίτλος τραγουδιού“What You Need

Καλλιτέχνης: NTEIBINT feat. Matina Sous Peau

Μουσική / Στίχοι: Ben Kohn, David LaBrel, Joe Kirkland, J. P. Clark, Lukas Forchhammer, Morten “Rissi” Ristorp, Pete Kelleher, Sam DeRosa, Sam Wish, Tom Barnes

Εταιρεία: Eskimo

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη δύο όμορφες συνεργασίες, ο μακροχρόνιος DJ/παραγωγός της Eskimo, George Bakalakos AKA NTEIBINT και η επίσης Αθηναία φίλη του Matina Sous Peau επιστρέφουν στην εταιρεία με το «What You Need», μια ακόμα αβίαστη, ελαφριά και δροσερή disco-house δημιουργία.

«Το ‘What You Need’ είναι το είδος της μπαλάντας που μπορείς να χορέψεις μια γλυκιά, ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. Είναι μια ηχώ των ντίσκο ήχων του παρελθόντος και η Matina έχει την τέλεια φωνή για αυτό το είδος τραγουδιού, οπότε η παραγωγή αυτού του κομματιού και η συνεργασία μαζί της ήταν μια πραγματική δουλειά αγάπης», δήλωσε ο NTEIBINT.

“Το ίδιο το τραγούδι αναφέρεται στην πραγματικότητα στο να κοιτάξουμε μέσα μας”, εξηγεί η Matina. «Πρόκειται για μια εσωτερική αναζήτηση κατά την διάρκεια της οποίας ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και όλα όσα ισχύουν για σένα, αποκαλύπτονται ξαφνικά αστραπιαία».

Έχοντας δουλέψει στο παρελθόν μαζί για το «Love Is Everywhere» και το classic disco του «Back to the Roots of Love», το «What You Need» ολοκληρώνει μια εκπληκτική τριλογία για τους δύο Έλληνες καλλιτέχνες, εξερευνώντας και ενημερώνοντας τους club ήχους του παρελθόντος, αναδιαμορφώνοντάς τα σε κάτι φρέσκο ​​και μοντέρνο.

NTEIBINT feat. Matina Sous Peau - What You Need

Back To Top