skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ochman feat. Kalush Orchestra – Cry For You

Οι Ουκρανοί νικητές της Eurovision 2022, Kalush Orchestra, συνεργάζονται με τον Πολωνό συνδιαγωνιζόμενο τους, Ochman στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Cry For You”.

Τίτλος τραγουδιού“Cry For You

Καλλιτέχνης: Ochman feat. Kalush Orchestra

Μουσική / Στίχοι: Atutowy, Ivan Klymenko, Malgorzata Uscilowska, Ochman, Oleh Psiuk

Εταιρεία: Polydor/Universal Music Polska

Από το LP: “Ochman (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Ο δεσμός μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας έχει ενισχυθεί μόνο ως αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου πολέμου. Τώρα οι δύο χώρες ενώνονται και μουσικά χάρη σε αυτή τη νέα συνεργασία μεταξύ των πρωταγωνιστών της Eurovision 2022 του Πολωνού Ochman και των νικητών του εν λόγω διαγωνισμού, Kalush Orchestra. Η συνεργασία τους έχει τον τίτλο “Cry For You” και όπως γίνεται σαφές δεν ξεφεύγει καθόλου από τον πόνο που επικρατεί στα τραγούδια των Ουκρανών μουσικών.

Τραγουδώντας και ραπάροντας πάνω σε ρυθμούς από drum και μελωδίες φλάουτου, οι Kalush Orchestra ερμηνεύουν στα ουκρανικά ενώ ο Ochman συνεισφέρει με αγγλικούς στίχους. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι: Krystian Ochman, Oleh Psiuk, Ivan Klymenko, Małgorzata Uściłowska και atutowy.

Ο Ochman εξηγεί σχετικά με το τραγούδι: “κατά την διάρκεια της ζωή μας, πολλοί από εμάς προσπαθούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Σε αυτή τη διαδικασία μαθαίνουμε να επιλέγουμε τις κατάλληλες στιγμές για να είμαστε διεκδικητικοί. Συχνά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που είναι σωστές για εμάς αλλά ενοχλούν τους άλλους. Η κοινωνία στην οποία ζούμε μας αναγκάζει να είμαστε πιο διεκδικητικοί, διαφορετικά, μας εκμεταλλεύονται”.

Ochman feat. Kalush Orchestra - Cry For You

Back To Top