skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ofenbach feat. Benjamin Ingrosso – Paradise

Το νέο single των Ofenbach κυκλοφόρησε και είναι μία συνεργασία με το Σουηδό καλλιτέχνη Benjamin Ingrosso.

Τίτλος τραγουδιού“Paradise”

Καλλιτέχνης: Ofenbach feat. Benjami Ingrosso

Μουσική / Στίχοι: Janik Riegert, Josh Tapen, Dorian Lauduique, César Laurent de Rummel, Hampus Lindvall, Benjamin Ingrosso

Εταιρεία: Warner Music Group

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Οι Ofenbach είναι ένα δίδυμο DJs, που τα πρώτα τους βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο ξεκίνησαν στη Γαλλία. Ο Dorian Lo και ο César de Rummel εμφανίστηκαν στο προσκήνιο το 2014, αλλά γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με το single τους “Be Mine”. Το εν λόγω τραγούδι τους άνοιξε το δρόμο προς την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, έγινε χρυσό αλλά και κατάφερε να βρίσκεται στα charts της Αμερικής. Στη συνέχεια, το duo είχε μεγάλη στήριξη από διάσημους καλλιτέχνες, όπως είναι ο Tiesto.

Το καλοκαίρι μπορεί να φτάνει στο τέλος του, αλλά οι Ofenbach μπορούν να μας βοηθήσουν και να έχουμε κάποιες επιπλέον μικρές ώρες ξεγνοιασιάς. Ο Dorian και ο César κυκλοφορούν το follow-up single του “Party”, με τίτλο “Paradise”. Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου από τον ραδιοφωνικό σταθμό RMF FM και είναι μία κοινοπραξία με το νεαρό Σουηδό τραγουδιστή και στιχουργό Benjamin Ingrosso.

Το “Paradise” είναι ένα up-tempo τραγούδι, που καταφέρνει να ξεσηκώσει και να η ακουστική κιθάρα δίνει μια διαφορετική και φρέσκια διάθεση. Οι Ofenbach, για το νέο τους single, επηρεάστηκαν από την περιοδεία τους, που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και προσπαθούν να μοιραστούν όσα ένιωσαν και έζησαν αυτό το χρονικό διάστημα.

Ofenbach feat. Benjamin Ingrosso – Paradise

Back To Top