skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Oneohtrix Point Never feat. The Weeknd – No Nightmares

Oι Oneohtrix Point Never και The Weeknd συνεργάζονται για άλλη μια φορά στο ολοκαίνουριο τραγούδι “No Nightmares”!

Τίτλος τραγουδιού“No Nightmares”

Καλλιτέχνης: Oneohtrix Point Never feat. The Weeknd

Μουσική / Στίχοι: The Weeknd, Oneohtrix Point Never

Εταιρεία: WARP Records

Από το LP: “Magic Oneohtrix Point Never”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 26 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

O Oneohtrix Point Never, γνωστός και ως Daniel Lopatin, επανενώθηκε με τον The Weeknd για ένα νέο τραγούδι, με τίτλο “No Nightmares”, από το επερχόμενο LP του, “Magic Oneohtrix Point Never”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου μέσω της Warp. Επίσης το “No Nightmares” είναι το τελευταίο τραγούδι στο multi-track album “Midday Suite”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου.

Το “No Nightmares” είναι ένα pop τραγούδι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 80. Ο The Weeknd εξυπηρέτησε ως executive producer στο “Magic Oneohtrix Point Never” με το πραγματικό του όνομα, Abel Tesfaye. Ο δίσκος περιλαμβάνει επίσης συμμετοχές από τους Arca, Caroline Polacheck και άλλα.

Ο Oneohtrix Point Never και ο The Weeknd έχουν γίνει με τον καιρό στενοί συνεργάτες καθώς στο παρελθόν έχουν δουλέψει σε αρκετές δουλειές. Ο πρώτος συνέβαλε σε τρία τραγούδια στο πιο πρόσφατο album του The Weeknd, “After Hours” (“Scared to Live”, “Repeat After Me” και “Before I Bleed Out”). O Oneohtrix Point έκανε επίσης το remix στο “Save Your Tears” για την deluxe έκδοση του album.

Oneohtrix Point Never feat. The Weeknd - No Nightmares

Back To Top