skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Orquesta Failde feat. Omara Portuondo – Rompiendo la Rutina

Οι Οrquesta Failde κυκλοφορούν μια ολοκαίνουρια συνεργασία με την Omara Portuondo, “Rompiendo la Rutina”!

Τίτλος τραγουδιού“Rompiendo la Rutina

Καλλιτέχνης: Orquesta Failde feat. Omara Portuondo

Μουσική/Στίχοι: Aniceto Díaz

Εταιρεία: EGREM

Από το LP: “Joyas inéditas”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Δημιουργήθηκε το 2012 από τον Ethiel Failde (απόγονος του δημιουργού του Danzón: του εθνικού χορού της Κούβας, Miguel Failde) η Ορχήστρα Miguel Failde (γνωστή και ως Orquesta Failde) είναι ένα σύνολο πολύ ταλαντούχων νέων που υιοθετούν με πάθος την κουβανέζικη μουσική ρίζα τους και υπερασπίζονται ή επαναπροσδιορίζουν την παραδοσιακή danzon.

Το “Faílde con Tumbao” είναι το τρίτο album που ηχογραφήθηκε από αυτό το υπέροχο συγκρότημα και κυκλοφόρησε μέσα από την Egrem. Ωστόσο τώρα ο Ethiel και η παρέα του πριν από λίγες μέρες με μια ολοκαίνουρια επανεκτέλεση του danzon τραγουδιού “Cuba Libre” που έγραψε ο Miguel Failde το 1902. Τώρα οι υποψήφιοι για Latin Grammy, Orquesta Faílde, ανακοινώνουν την επικείμενη κυκλοφορία του τέταρτου studio album τους που θα έχει τίτλο “Joyas inéditas”, με μέχρι στιγμής άγνωστα έργα των Miguel Faílde και Aniceto Díaz, για τα οποία δεν υπήρχαν φωνητικές ηχογραφήσεις.

Το “Joyas inéditas” θα αποτελείται συνολικά από 5 δημιουργίες εκ των οποίων η μία είναι και σε συνεργασία με την μεγάλη ντίβα των Buena Vista Social Club, Omara Portuondo στο τραγούδι “Rompiendo la Rutina” που έγινε διαθέσιμη πριν από λίγες μόνο ώρες. Στο ίδιο τραγούδι θα συναντήσουμε και τη συμμετοχή του πιανίστα Alejandro Falcón.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Orquesta Failde feat. Omara Portuondo - Rompiendo la Rutina

Back To Top