skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Oxlade feat. Camila Cabello – KU LO SA (Remix)

Ο Νιγηριανός καλλιτέχνης, Oxlade, κι η Κουβανή star Camila Cabello παρουσιάζουν το νέο remix του “KU LO SA”!

Τίτλος τραγουδιού“KU LO SA

Καλλιτέχνης: Oxlade feat. Camila Cabello

Μουσική / Στίχοι: Camila Cabello, Oxlade, Ozedikus

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Δεκεμβρίου 2022

Art-Cover:

“Όταν ο Ox είπε ότι ήθελε να κάνει remix αυτό το τραγούδι, ενθουσιάστηκα πολύ. Τα Afro beats είναι ίσως το είδος μουσικής που ακούγεται περισσότερο και τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον oxlade ως τραγουδοποιό και καλλιτέχνη – μπήκα στο booth και έγραψα το ρόλο μου σε περίπου μια ώρα. Ήταν τόσο εύκολο και διασκεδαστικό και μου αρέσει αυτό το τραγούδι. Ελπίζω να το αγαπάς όσο κι εγώ.”

Με περίσσιο ενθουσιασμό μάς σύστησε η Camila Cabello το remix του single “KU LO SA” από τον Oxlade κι η αλήθεια είναι πως μάς αρέσει πολύ. Τα afro beats έρχονται να “κουμπώσουν” άψογα με τις latin pop αναφορές της Cabello και το αποτέλεσμα αποδεικνύει πως θα γίνει ακόμη μία μεγάλη επιτυχία. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους καλλιτέχνες σε συνεργασία με τον Ozekidus.

Μιλώντας για τη συνεργασία, ο Oxlade είπε: “Η Camila ήταν η μόνη επιλογή που ήθελα στο remix γιατί είναι μουσική και είναι επίσης ένας αγνός άνθρωπος, μια αγνή ψυχή, ήταν για μένα απλώς ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το ‘KU LO SA’ είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι για μένα προσωπικά, οπότε ήταν κάτι με χαρά να την βλέπω να αντηχεί με τον τρόπο που αγαπώ την ίδια τη μουσική και να ενθουσιάζομαι, καθώς είμαι εγώ 

που βάζω το τραγούδι. Αυτό με έκανε να νιώσω ιδιαίτερα ξεχωριστός. Το αποκάλεσε ακόμη και ‘δικό μας’ τραγούδι”.

Oxlade feat. Camila Cabello – KU LO SA

Back To Top