skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ozzy Osbourne feat. Zakk Wylde – Nothing Feels Right

O Ozzy Osbourne και ο Zakk Wylde των Black Label Society συνεργάζονται στο νέο τους τραγούδι “Nothing Feels Right”

Τίτλος τραγουδιού“Nothing Feels Right

Καλλιτέχνης: Ozzy Osbourne feat. Zakk Wylde

Μουσική / Στίχοι: Ali Tamposi, Andrew Wotman, Chad Smith, Chris Chaney, John Osbourne

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: “Patient Number 9”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε το “Nothing Feels Right” ως το τελευταίο single από το επερχόμενο album του, “Patient Number 9”, το οποίο είναι μια συνεργασία με τον επί χρόνια κιθαρίστα του και frontman των Black Label Society, Zakk Wylde  στην κιθάρα. Το “Patient Number 9” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου. (9/9… get it?)

Το  σηματοδοτεί το τρίτο single από το “Patient Number 9”, μετά το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι στο οποίο συμμετέχει ο Jeff Beck και το “Degradation Rules” με τον Tony Iommi των Black Sabbath. Το τελευταίο ίσως είναι η πιο κοντινή μελωδία που έχουμε σε ένα νέο τραγούδι των Black Sabbath μετά το τελευταίο album της εμβληματικής metal μπάντας, “13”, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από εννέα χρόνια. Εν τω μεταξύ, ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers και ο Robert Trujillo των Metallica αναλαμβάνουν καθήκοντα drummer και μπασίστα, αντίστοιχα.

Ανάμεσα στους άλλους κιθαρίστες του album είναι οι Eric Clapton και Mike McCready των Pearl Jam, ενώ επιπλέον μπασίστες περιλαμβάνουν τους Duff McKagan και Chris Chaney. Το μεγαλύτερο μέρος των drums καλύπτεται από τον Smith, με τον αείμνηστο Taylor Hawkins να εμφανίζεται επίσης στο LP.

Ozzy Osbourne feat. Zakk Wylde - Nothing Feels Right

Back To Top