skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Papa Roach feat. Danny Worsnop – Broken As Me

Οι Papa Roach επανεκτελούν το “Broken As Me” κι επιστρατεύουν στο πλευρό τους τον Danny Worsnop των Asking Alexandria!

Τίτλος τραγουδιού“Broken As Me

Καλλιτέχνης: Papa Roach feat. Danny Worsnop

Μουσική/Στίχοι: Jacoby Shaddix, Tobin Esperance

Εταιρεία: Better Noise

Από το LP: “Greatest Hits Vol. 2 The Better Noise Years”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 19 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Μία νέα version του “Broken As Me” single τους επανακυκλοφορούν οι Papa Roach με αφορμή το compilation album τους, “Greatest Hits Vol. 2 The Better Noise Years”. Το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα του αμερικανικού rock συγκροτήματος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου μέσω της Better Noise. Υλικό που έχουμε ήδη απολαύσει μέσα από τα 21 χρόνια μουσικής καριέρας των Papa Roach θα επανεκτελεστεί, ενώ αξιοσημείωτες θα είναι και οι συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν για την ολοκλήρωσή του.

Μία από τις συνεργασίες αυτές ακούει στο όνομα του Danny Worsnop, τον οποίο απολαύσαμε ως frontman του συγκροτήματος Asking Alexandria, αλλά και των We Are Harlot. Έτσι, λοιπόν, ο Jacoby Shaddix των Papa Roach μοιράζεται το μικρόφωνό του με τον Worsnop και παρουσιάζουν μία άλλη διάσταση του “Broken As Me”. Το τραγούδι αυτό απολαύσαμε για πρώτη φορά μέσα από το όγδοο studio album του συγκροτήματος “F.E.A.R.”

Όσον αφορά το compilation album, μέσα από αυτό θα ακούσουμε 21 συνολικά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων τριών, ακυκλοφόρητων remixes, αλλά και δύο ακυκλοφόρητων acoustic τραγουδιών.

Papa Roach feat. Danny Worsnop - Broken As Me

Back To Top