skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | PARTYNEXTDOOR & Rihanna – BELIEVE IT

Η Rihanna επιστρέφει με το τραγούδι “BELIEVE IT” μια συνεργασία με τον PartyNextDoor που συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνυριο album του!

Τίτλος τραγουδιού“BELIEVE IT

Καλλιτέχνης: PARTYNEXTDOOR & Rihanna 

Μουσική / Στίχοι: NinetyFour, Bizness Boi, Cardiak, PARTYNEXTDOOR

Εταιρεία: OVO Sound/Warner Records

Από το LP: “PARTYMOBILE”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η Rihanna συνεργάζεται με τον PARTYNEXTDOOR στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “BELIEVE IT”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνουριο album του “PARTYMOBILE”. Αμφότερα κυκλοφόρησαν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο δημοφιλής rapper Jahron Anthony Brathwaite (a.k.a. PARTYNEXTDOOR) είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Rihanna για την συγγραφή των τραγουδιών “Work” και “Sex With Me” για το album της “Anti” του 2016 . Το “Believe It” σηματοδοτεί την πρώτη δισκογραφική κυκλοφορία της Rihanna μετά από το τραγούδι “Lemon” (σε συνεργασία με τους NERD) και το “LOYALTY.” (σε συνεργασία με τον Kendrick Lamar) το 2017.

Το “PARTYMOBILE” είναι η συνέχεια του “PARTYNEXTDOOR 3” που κυκλοφόρησε το 2016 και των EPs “Colours 2” και “Seven Days” του 2017. Στο ενδιάμεσο έκανε διάφορες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Zayn, DJ Khaled, Calvin Harris και Summer Walker. Το album περιλαμβάνει μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά με τον Drake στο τραγούδι “LOYAL”, καθώς και ένα remix του ίδιου τραγουδιού με συμμετοχή του λατίνου ερμηνευτή Bad Bunny.

PARTYNEXTDOOR & Rihanna - BELIEVE IT

Back To Top