skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Paul McCartney & Beck – Find My Way

Ο Paul McCartney σε συνεργασία με τον Beck παρουσιάζουν μια νέα version του “Find My Way”

Τίτλος τραγουδιού“Find My Way

Καλλιτέχνης: Paul McCartney & Beck

Μουσική / Στίχοι: Dominic Fike, Paul McCartney

Σκηνοθεσία: Jack Begert

Εταιρεία: Capitol Records/UMG

Από το LP: “McCartney III Imagined”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Ο Paul McCartney ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες λεπτομέρειες για το album του “McCartney III Imagined” και μαζί κυκλοφόρησε την ολοκαίνουρια έκδοσή του τραγουδιού του “The Kiss of Venus” το οποίο ήταν σε συνεργασία με τον Dominic Fike. Το δεύτερο δείγμα του album δεν άργησε πολύ να έρθει κι έτσι έχουμε πλέον ενώπιον μας τη νέα εκδοχή του “Find My Way” το οποίο φέρει ως συνεργασία το λαμπερό όνομα του Beck.

«Θυμάμαι να κάνω παρέα με τον Paul και τη σύζυγό του Nancy πριν από αρκετά χρόνια, και η Nancy ανέφερε ότι ήθελε να βγει έξω να χορέψει πριν σταματήσουμε», είπε ο Beck σε δήλωση. «Καταλήξαμε σε κάποιο club στο Δυτικό Hollywood και θυμάμαι να παρατηρώ πως ο Paul και η Nancy το έσκισαν – πραγματικά διασκέδαζαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην πίστα. Πέρυσι, όταν μου ζήτησε να κάνω το remix αυτού του τραγουδιού, θυμήθηκα εκείνο το βράδυ και ήθελα να προσπαθήσω να ξανακερδίσω το εκπληκτικό πνεύμα που ένιωσα ενώ τον παρακολουθούσα στην πίστα… κάπως ως το μικρό μου αφιέρωμα στον Paul» .

Αφού μοιράστηκε ένα μυστηριώδες teaser την 10η Μαρτίου με ονόματα όπως οι Phoebe Bridgers, Idris Elba, St. Vincent, Dominic Fike , Anderson. Paak και πολλά άλλα, ο McCartney ανακοίνωσε το “McCartney III Imagined”, μια επαναπροσδιορισμένη έκδοση του album του “McCartney III” που κυκλοφόρησε πέρσι.

Paul McCartney & Beck - Find My Way

Back To Top