skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Paul Oakenfold & Aloe Blacc – I’m In Love

Ο Paul Oakenfold κι ο Aloe Blacc ένωσαν τις δυνάμεις τους και κυκλοφόρησαν το up-tempo single τους, “I’m In Love”!

Τίτλος τραγουδιού: “I’m In Love”

Καλλιτέχνης: Paul Oakenfold & Aloe Blacc

Μουσική/Στίχοι: ​Aloe Blacc, Drew Pearson, Paul Oakenfold, Taio Cruz

Εταιρεία: Perfecto Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Ο μουσικός παραγωγός και DJ, Paul Oakenfold, επιστράτευσε τον Αμερικανό τραγουδιστή Aloe Blacc για τη δημιουργία ενός dance-pop κι acid house anthem, με τίτλο “I’m In Love”. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Aloe Blacc, Drew Pearson, Paul Oakenfold και Taio Cruz.

Το καλοκαιρινό anthem κυκλοφόρησε στις 16 Ιουλίου μέσω της Perfecto Records και σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, η οποία φαίνεται να στέφθηκε με επιτυχία. Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για το δεύτερο, digital single του Oakenfold για το 2021, που είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από τη συνεργασία του με την Azealia Banks για το τραγούδι “Hypnotic”.

Όσον αφορά τον Aloe Blacc, μέχρι πρότινος είχε αφιερώσει τον χρόνο του στην προώθηση της τελευταίας του ολοκληρωμένης δουλειάς, με τίτλο “All Love Everything (Deluxe Edition)”. Ο δίσκος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και μέχρι σήμερα κατάφερε να φτάσει ως τη θέση Νο.51 των album charts της Ελβετίας. Μέσω αυτού, μάλιστα, απολαύσαμε και τη συνεργασία του με την LeAnn Rimes για το τραγούδι “I Do”.

Paul Oakenfold & Aloe Blacc - I’m In Love

Back To Top